PR CUAET
-
Я не думаю що вас не примуть бо наскільки я бачила це була тільки одна історія і після того людей приймали. Мабуть саме в той день у консула був не робочий настрій от і все 😅
-
Это только в Едмонтоне, насколько я слышала
-
По цій програмі взагалі термінів немає. Ніяких. Тому може бути 2, може 6, може 10. 2 вже ніяк не виходить. По самому мінімуму починається від 2,5. Якщо темпи сповільнення будуть зберігатися, то цілком можливо тим хто подався на кінці програми, прийдеться чекати 5-6 років
-
@olha_korniienko [699208968] Ви використовуєте заборонене слово. Дія: Вимкнути звук 🔇 до 01/01/2025 05:01. ~ Користувач розблокований
-
Там вроде написано, что по пятницам льготники. Это не было известно, когда бронировались слоты в ноябре
-
Доброго вечора. Підкажіть, Чи була диппошта в грудні? За який місяць паспорти привезли? Торонто
-
Теж цікавить
-
✨ Команда PRCUAET вітає з Новим 2025 роком! Наприкінці цього року ми хочемо подякувати вам за довіру, підтримку та вашу активність. Ви надихаєте нас працювати краще й продовжувати підтримувати українську спільноту. Нехай 2025 рік принесе мир і перемогу Україні, щасливе повернення кожного Захисника до своїх рідних, а вашим родинам – тепло, злагоду та радість. Дякуємо, що ви з нами. Разом ми сильніші! З найкращими побажаннями, Команда PRCUAET
-
Сейчас собираю все бумаги, работодатель предоставил этот corporate act с номером регистрации. Фирма оформлена в маленьком городке в Альберте, а работаем по Альберте, BC и Саскачевану.