PR CUAET
-
/ban
-
Відповість так, як є, а медогляд, якщо він більше ніж рік, додайте в розділ Client Information
-
А як ви визначили основний NOC, по якому подавалися? У нас така сама дилема: у чоловіка позиція охоплює три NOC, не знаємо як правильно обрати основний
-
Відкриваєте word, малюєте таку саму табличку, в неї все вписуєте, зберігаєте і долучаєте цей файл в Client Information
-
Это какая провинция? Я подавалась в октябре и пока нет ответа)
-
Якщо Ви бажаєте додати якісь документи до своєї заявки (які ви вважаєте за потрібне за умови подачі самостійно, а не через консультанта), то Ви можете це зробити через веб-форму secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Application Якщо вас подавав консультант, обговоріть це для початку з ним
-
Манитоба
-
Доброго дня, хто за скільки отримав результат😅 а то у мене 3 тиждня і все уже є 😄 і я вже думаю чи це правда може бути так швидко 😅
-
Добрий день. Можливо хто знає чи дає можливість продовжений закордонний паспорт повноцінно бути заміною новому, тобто подорожувати без перешкод літаком ітд
-
Спасибо! Ну вот да, про Манитобу такие истории рассказывают. Про Онтарио и Квебек - 3 месяца)
-
Вам потрібно їм зателефонувати,вони вам скажуть,що потрібно робити,була такаж ситуація у подруги,знаю,що вони по телефону дали інформацію,що потрібно робити
-
Вам всеодно дадуть WP від дати розгляду заяви
-
Доброго дня! Підкажить, будь ласка, якщо є діючий wp дійсний до 26 року, при подачі заявки на подовження wp, яку дату початку нового wp зазначати - поточну, чи з 2026 року? Дякую
-
Деякі авіакомпанії відмовляють пасажирам з продовженими паспортами. Заздалегідь запитуйте у перевізника.
-
Дивиться документ occupation in demand in Alberta , щоб підвищити шанси
-
Розгорнута відповідь в посиланні. t.me/prcuaet/55035/417058
-
Дякую
-
Подавалась сама ,благодарю за ответ 🙏
-
alis.alberta.ca/occinfo/occupations-in-alberta/occupations-in-demand/ там ще є посилання на прогноз, що регулярно оновлюється
-
Добрий день. Підскажіть, будь ласка, чи через WES можна зробити підтвердження атестату з вищого професійного училища?
12 Jan 2024, 17:45
370541/466673
4 minutes ago