PR CUAET
-
Я ще раз перезайшла і нічого немає
-
А як час по кіївськи виставити?
-
Доброго дня, може була у когось така ситуація, якщо ворк перміт до 27 року, а віза до 25 року, чи можна подати на продовження візи , щоб заїхати потім не з Канади?
-
сами подавались или через представителя?
-
Ок)
-
(888) 242-2100 Спочатку вводите свій UCI, потім підтверджуєте, що він коректний (цифра1), потім з опцій обираєте 3 (питання, які часто задають стосовно аплікацій), з наступних опцій обираєте 2 (спонсорування для ПР), і нарешті 0 (поговорити з оператором).
-
А як ви бачите що це в Торонто? Я вибрала консульство в Канаді. Вибило в червні, але не пише яке саме консульство
-
Всім привіт, підкажіть будь ласка, після продовження паспорту дитині коли подаватись на візу? Після отримання подовженого візі от рекорд чи можна податись навіть якщо не отримали ще візі тор рекорд?
-
Усім привіт! Можливо хтось знає, якщо прострочений український паспорт, чи не буде проблем при подачі на закордонний? Дякую
-
Дуже дякую
-
Добрий вечір. Сьогодні встала в чергу очікування, +- о 11 годині, але мені нічого не показувало окрім цієї черги. Хоча до цього коли заходила, то мала графік на півроку вперед, правда без слотів. Але зараз тільки запис на чергу. Це нормально ? Чи то щось не так... Я заходжу з телефону