PR CUAET
-
Навіть не з джоб офером, а з лміа.
-
Якщо ви жили в будь якій країні крім Канади більш ніж 6 місяців з 18ти ліття - applicable
-
Докую!!!
-
Ні, всі разом в одній заяві
-
якщо маєте час та натхнення (с) )))
-
На будь який ПР потрібна довідка про несудимість щоб пройти criminality inadmissibility check
-
Сьогодні просто феєрія!
-
Ні, тільки до 22ох. Тобто 13тня дитина і чоловік будуть частиною вашої заявки. А 22 і 31 діти будуть просто згадуватися як інші діти в формі 5406
-
Стараюсь не банити людей без великої на це причини... Ця група є корисною для багатьох але треба і щоб був порядок...
-
Я не адвокат, але консультант, і по федеральній програмі, можу працювати навіть з Квебеком. Проте мамі треба буде приїхати в Канаду на момент подачі.
-
Ще пару раз збільшений мут, потім бан, в бан тільки перлів які видно що треба зразу...
-
Будь ласка, припиніть годувати москальських тролів! Панове модератори, вилізла гнида - одразу в бан, ніяких "mute". Зараз ще понабігають!
-
Трохи не зрозуміла,якщо мати з 2ма доньками в Канаді одній дитині 13 а іншій 31, а син 22роки і чоловік в Україні. То Мати вказує всіх ? 2 доньки отримують pr і мати,а чоловік і син через силу того що в Україні,ні ?
-
Ну і джоб офер на 12 місяців або фуллтайм
-
І щоб зарплата була середня по вашій професії або вище
-
Так, це вона. ПРосто ви себе зазначаєте як не оплачуваний помічник, і вид - родич
-
Ще школу закінчити
-
Якщо віза не горить, тоді спочатку перміт, потім віза, бо так більше шансів що дадуть і дадуть на довго
-
Дякую)
-
А можно узнать за минимальные условия? Я знаю, что нужно отработать год и сдать английский но совсем не знаю деталей
12 Jan 2024, 17:45
3705/456733
5 minutes ago