PR CUAET
-
Дякую дуже, буду пробувати.
-
что у вас загружено в сводобный слот? у каждого есть минимум 1 сводобный слот кроме обязательных слотов, как паспорт, фото, анкета
-
Я мала Дію в телефоні минулого року,але зараз мій український номер телефону недійсний тому я не можу підтвердити вхід. Чи ви не могли б підказати як це зробити через монобанк?
-
Ок, вопрос что потом указывать в федеральном этапе - типа как там вопрос поставлен
-
Теж цікаво. Я бачив, що люди вписували досвід роботи тільки в Альберті та отримували номінацію. Але наскільки це правильно я хз. Якщо знайдете відповідь, теж послухаю.
-
Один слот - одна людина
-
Всем привет Летает мнения что в Оттаве проще и лояльнее с продлением паспорта ( печать). Нежели Эдмонтон Есть ли у кого опыт продлять в Оттаве за последнее время ? Отпишите пожалуйста
-
Всем привет Летает мнения что в Оттаве проще и лояльнее с продлением паспорта ( печать). Нежели Эдмонтон Есть ли у кого опыт продлять в Оттаве за последнее время ? Отпишите пожалуйста
-
www.facebook.com/share/r/jmFXtEkzTXZGKVge/
-
Підкажіть будь ласка на продовження ворк перміту подавати тільки новий паспорт, чи старий також додавати?
-
Кожний універ й коледж може мати свої умови! Дуже важливо читати умови вступу для кожного вишу окремо! Якщо не можете знайти чіткої відповіді на вебсайті, то треба писати напряму до вишу й питати, інколи є гнучкі правила, які на вебсайті не викладають.
-
Зараз швидко, бачила найменше це 3 дні, комусь 7 комусь трохи більше. Довго якщо третій паспорт знайшовся неанулованим або якщо робите дитині перший закордонний паспорт
-
Подскажите пожалуйста в каком городе так ответил консул человеку ?
-
Тільки новий
-
Подскажите пожалуйста при заполнении заявки на доставку паспорта DHL нужно указывать сына (17 лет) ?Паспорт оформляли ему .Или родителей ?Спасибо
-
Це точно в Оттаві .
-
Завтра ні Лечу 9 якщо щось в 6 вечора Але з Вікторії
-
Привіт! Хтось летить завтра в Едмонтон з Ванкуверу о 7.25?
-
Зайдіть на сайт консульства
-
Підкажіть будь ласка , хто знає графік роботи консульства в Оттаві, у січні, щоб отримати паспорт ?
12 Jan 2024, 17:45
370718/467369
3 minutes ago