PR CUAET
-
Підкажіть будь ласка , хто знає графік роботи консульства в Оттаві, у січні, щоб отримати паспорт ?
-
Та же ситуация. Мой РД сказал, что даст подтверждение по любому из подходящих ноков. По ТИР 3 есть возможность идти по ЕЕ, по ТИР 4 только через провинциальные программы. Сижу и думаю...
-
На сайті тільки така інформація.
-
Так:)
-
Доброго вечора. Підкажіть, будь ласка, якщо я отримала новий WP, які мої подальші дії, що потрібно змінювати або отримувати нове? Дякую
-
Достатньо вказати досвід тільки в Альберті (якщо його більше ніж рік). Якщо вказувати попередній - треба документальні підтвердження, наскільки я знаю. Я вказувала 1 рік в Альберті. Номінацію отримала в листопаді 2024.
-
хтось знає, чи завтра працює консульство в Оттаві ?
-
Дякую 🙏
-
Дякую за допомогу
-
я під ялинку ecopr чекала, але вони вирішили не порушувати трендів, які вже склалися у відношенні тих, хто подався в жовтні 2023))
-
Ну мы же не знаем, что Вам нужно) если нужна новая виза - подавайтесь на визу или на страховку. Если надо покажите работодателю. Или просто положите его в тумбочку.
-
А в чому суть карти однієї на двох? Хелс рекорд унікальний у кожного
-
t.me/prcuaet/19036/422513
-
Уточніть Провінцію і Місто.
-
А де це написано?
-
Доброго вечора,як додати інформацію в полі про роботу в формі IMM 5710,якщо працювала більше ніж на 3 роботах
-
Вже напевно трохи думали альтернативні варіанти подачі на пр.. бо 6 років не хочеться чекати
-
Добрий день. Підскажіть кільки часу віза робиться? Якщо за 2 місяці до закінчення подамся
-
Тут просто були оптимісти 😁
-
Что-то получить от ircc под ёлочку походу возможно только если ёлочка круглогодичная.
12 Jan 2024, 17:45
370742/439861
6 minutes ago