PR CUAET
-
Старий
-
Людина тут обжилася, тому можна спокійно тут легко лишатися. Суть показати як ти облаштувався. Про Манітобу я не знаю, але консультант сказала, що або гуманітарна програма, або їхати туди.
-
Ну в Манітобі без освіти не набрати потрібної кількості балів. Шкільний атестат потрібнн будь-де. Тут може бути вірогідність для хлопця. А проживання в цій провінції вагітним, або жінкам/родинам з новонародженими дітьми, особливо на думку канадської іміграційної служби, це не пекло. Там жили і живуть люди. Це не північний полюс. Манітоба - це провінція для життя людей.
-
Якщо чесно то ви трохи зажостко думаєте. Я чула пораду Богдани Липовик для хлопця, який жив у Альберті, але не мав закінченої школи української, що він може подаватися на гуманітарну програму. Тобто це норм кейс. Можна звісно і в Манітобу поїхати, але вона казала, шо от хлопець- яскравий приклад саме гуманітарної програми. А ви жінку з декрету відправляєте у Манітобу чи атлантичні провінції 😅
-
Не те ви «бачите». Бо імміграційна служба відмову так не мотивує. Вона максімум мотивує просто - суб’єкт подання має можливість подаватись по різноманітним іміграційним програмам Канади. Вона вас не буде консультувати та кудись направляти - це ваше завдання , якщо ви бажаєте залишитесь в Канаді.
-
Wise
-
Адрес в Польщі
-
З якого саме приложения, із інтернет банку?
-
Напишите ей в тикток и скажите. Я думаю,что все зависит от программы.
-
Вам мали дати лист з фото і штрих кодом