PR CUAET
-
Графік роботи такий, який написаний у них на сайті. Не працювали вони тільки 1 січня, всі інші дні за графіком. Кілька днів тому тут виставляли скріншот переписки з ними щодо цього.
-
Що краще робити в такій ситуації?
-
27.12. 2024 Забрали картки з ircc в Калгарі. Чекаємо ще на картку дружини
-
Переклад сертифікованого перекладача
-
А на яку адресу їхати в Оттаві, якщо хочемо подати документи на виготовлення нового паспорта для дітей. Дякую
-
Хто знає чи працює завтра Оттавське консульське відділення на видачу паспортів 13-14:00?
-
А для дітей можна без попереднього запису?
-
Хто знає чи працює завтра Оттавське консульське відділення на видачу паспортів 13-14:00?
-
Калгарі, Альберта
-
Але нажаль без цих лікарів, на скільки я знаю, неможливо отримати направлення до інших лікарів🥲
-
:((( Боже як всім вдається:((((
-
Ми маємо запис.
-
В нього своя аптека на Маклауд Трейл
-
Вони тут тупоголові 😏 Ми так і не знайшли нормального лікаря і ходимо до Матвія, він більш досвідчений лікар та має можливість виписувати ліки по бенефітам
-
требования, чтобы виза была действительная нет. и вообще достаточно вашего желания и следовательно написания заявления, что хотите оставить аннулированный паспорт. ссылка на закон тут t.me/prcuaet/19036/272175 вы можете иметь 2 ДЕЙСТВУЮЩИЙХ паспорта одновременно и сколько угодно/неограниченно АННУЛИРОВАННЫХ (просроченный или нет, не важно) паспортов. у меня все старые и аннулированные паспорта есть и никто их не забирал: заявление и вам его оставляют
-
t.me/prcuaet/19036/328436
-
Якщо ви маєте запис на візит, то там є в документі (анкета-заява, здається, так називається той документ) адреса вказана, куди саме їхати: 331 Metcalfe Street, Ottawa, ON, K2P 1S3
-
Доброго часу! Підкажіть чи можна робити запис на ту саму людину з того самого питання в різних консульствах?! Наприклад шукаю на більш ранніший час ?! Дякую 🙏
-
Спасибо🙂
-
Усім привіт Я проходив медогляд ще в 2023 році! Він ще підходить? Чи потрібно знов здавати? Дякую
12 Jan 2024, 17:45
370782/427526
about a minute ago