PR CUAET
-
Доповнення: Dec 12: картки відправлені поштою Dec 31: картки отримані
-
А який наступний крок чекати після здачі біометрі, що далі має бути?
-
Добрый вечер. Может кто то посоветовать - как быть, если забыл и не сохранил данные о доходе за пределами Канады для подачи на детские бенефиты ?
-
Дякую, а потім як це оформлюється-просто треба приїхати в консульство знову чи зразу до DHL?
-
як казав дідусь ленін: Чекати, чекати і ще раз чекати ... :) Ну якщо зміняться сімейні обставини, місце проживання, тощо. То сповістити іміграційну службу.
-
Привіт усім, хто може розписати порядок подачі і терміни на гуманітарну програму
-
Дай боже через рік після подачі почнеться якийсь рух... Чекайте...
-
На сайті DHL замовляєте і сплачуєте. І заява на доставку на сайті консульства. Заяву і оплату відправляєте в консульство електронною поштою.
-
Це не звичайна програма. Прочитайте на офіційному сайті. І терміни зараз від року до кількох років....
-
За зняття коштів не за призначенням в CIBC : 10% -до 5000$ 15% - від 5000- 10000 $ … Потрібно питати в банку,можливо ці цифри різняться в кожному банку.
-
Плюс показуєте зняту суму в декларації як income до річного доходу в поточному році.
-
Дуже вам дякую!
-
Доброго дня, скажіть, чи висилають на ел пошту фото готового паспорту, щоб продовжити ворк перміт, чи потрібно лишь їхати в консульство, щоб вони дали бумажку з першою сторінкою паспорту нового?
-
А разве так можно ?
-
Когда документ готов если вы оплатили то отсылают почтой по адресу
-
В декабре, когда я подавала документы, консул сказал, что когда документ будет готов, но ожидать отправки, я могу запросить фото первой страницы, но нужно лично приехать, меня интересует если кто-то делал, присылают ли по почте чтобы не ехать
-
Я думал они не высылают так
-
Вы сейчас про готовый паспорт. Мой вопрос про только фото первой страницы, которую можно получить в процессе доставки паспорта
-
Так можна.
-
Добрый день, слышал много разной информации. Если есть CUAET с разрешением на работу и валидным introduction letter. На данный момент в аэропорту выдадут work permit по прилёту? Как было ранее
12 Jan 2024, 17:45
370887/467923
13 minutes ago