PR CUAET
-
Доброго дня, скажіть, чи висилають на ел пошту фото готового паспорту, щоб продовжити ворк перміт, чи потрібно лишь їхати в консульство, щоб вони дали бумажку з першою сторінкою паспорту нового?
-
А разве так можно ?
-
Когда документ готов если вы оплатили то отсылают почтой по адресу
-
В декабре, когда я подавала документы, консул сказал, что когда документ будет готов, но ожидать отправки, я могу запросить фото первой страницы, но нужно лично приехать, меня интересует если кто-то делал, присылают ли по почте чтобы не ехать
-
Я думал они не высылают так
-
Вы сейчас про готовый паспорт. Мой вопрос про только фото первой страницы, которую можно получить в процессе доставки паспорта
-
Так можна.
-
Добрый день, слышал много разной информации. Если есть CUAET с разрешением на работу и валидным introduction letter. На данный момент в аэропорту выдадут work permit по прилёту? Как было ранее
-
Создавать новый. Старая информация подтянется
-
Доброго дня. Підкажіть, будь ласка, чи є якась можливість продовжити імміграційну візу і COPR? Термін дії закінчується в лютому, а можливості виїхати з України немає.
-
Я розумію що чекати, і все ж таки після того як почекала, що далі , приходить лист просто що дають ПР, чисто цікаво як це виглядає , якесь там попереднє погодження може .
-
Мед.комисии не надо дополнительно?
-
В теории где-то через годик AIP если все хорошо, а потом еще где-то годик на проверку доков , портал 1, портал 2, e-copr, карта
-
Я приїхала в 2022, подала на продовження наприкінці2023, досі немає нового перміту Тому не факт, що вам новий дадуть дуже швидко, якщо є тривалий час до кінця попереднього Але ж пробувати можно) цікаво як будє)
-
Не знаю, до этих моментов еще далеко и индивидуально, может еще какие-то доки запросят. Мне кажется, мед комиссия это такая мелочь. Относительно всего остального. Лишь бы ожидание не растянулось на 5 лет( кажется столько медкомиссия действует)
-
Просто расписать или предоставлять референс леттерс по каждому?
-
Усім доброго ранку Підкажіть хто знає. Я замовив police check із Австралії, на мейл прийшла digital копія, а фізична вже майже 2 місяці не приходить . Чи достатньо digital версії , у якій усе написано, при подачі на PR? Дякую
-
Усім доброго ранку Підкажіть хто знає. Я замовив police check із Австралії, на мейл прийшла digital копія, а фізична вже майже 2 місяці не приходить . Чи достатньо digital версії , у якій усе написано, при подачі на PR? Дякую
-
Можно посилання чи скрін? Бо я вперше чую, що банк бере якійсь штрафи за некваліфіковане зняття. Можливо це мається на увазі якраз податок. Так, його потрібно сплатити, але це не «заплатити за зняття»
-
12 Jan 2024, 17:45
370899/407866
about a minute ago