PR CUAET
-
просто перелік, без документів - дата з/по, посада, компанія, країна, щось таке
-
Доброго дня/ранку. Отримав візу Visitor до кінця дії паспорта(04.27) і з нею одобрили work permit(точніше letter of introduction) який дійсний до 01.26 року . По прильоту в аеропорту видають ще work permit ? Якщо ТАК, то на який термін його видадуть? Маю припущення, що до кінця дії letter of introduction.... І чи не анулюють work permit, якщо отримав його а потім виїхав з Канади на 5-6 місяців?
-
Доброго дня Потрібно подовжити паспорт синові., якщо немає резер+ , то мене не приймуть? ( вибачте, якщо помилився розділом )
-
Анкеты и оплата не переносятся между странами. Если хотите перенести в другую страну - надо заново подавать и заново оплачивать
-
Добрий день! Скажіть, будь ласка, хто нещодавно забирав готовий паспорт з Оттави, яка зараз процедура, й який розклад. Дякую зазделегідь.
-
IQAS теж робить евалюацію шкільного атестату з метою імміграції. Вони в списку акредитованих організацій тому думаю що мали б підходити
-
Це мені пояснили в банку,коли допитувала,чи буде якась пеня зі сторони банку.Я теж думала,що нічим не ризикую,коли відкрию FHSA чи RRSP,а в подальшому не витрачу ці гроші по призначенню.Що просто оплачу податок з них .За FHSA працівник довго вияснювала щодо цього питання,тому що він новий,але ,виявилось,це працює як і RRSP.
-
Пошук в інтернеті по кожному курсу
-
Доброго дня Потрібно подовжити паспорт синові., якщо немає резер+ , то мене не приймуть? ( вибачте, якщо помилився розділом )
-
Можна з FSHA перенаправити гроші в RRSP без пені і ще деякі нюанси.Але тільки не вивести їх назавжди не за призначенням рахунку.
-
Здається, на ПР вимагають повторити медкомісію, але Вам про це прийде офіційний лист.