PR CUAET
-
Можете перевірити наступним чином: хай він зайде на свій аккаунт в є-консул і спробує зробити апоінтмент. Якщо у нього є проблеми з документами, то система автоматично це перевірить і скаже йому про це (вона навіть не пропустить його далі, щоб побачити доступні слоти)
-
Добрий день. За скільки часу я можу отримати в Канаді в червні візітор візу у новий паспорт?
-
Ок. Дякую Е- консул то щось нове ... то новий сервіс від посольства?
-
Доброе утро, кто-то знает можно записаться в очередь в 2 разных консульских отделений? Например в Эдмонтон и в Онтарио? Заранее спасибо
-
По visitor visa-не видають вже wp в аеропорту.
-
Вітаю. Підкажіть будь-ласка який документ замість Ворк Перміт видають в аеропорту людині, якій 89 років?
-
Ні, ви на фед етап подаєтесь вже з номінацією, вони взагалі не роздивляють таке.
-
Під ялинку прийшли картки в нас :)
-
Вже 2 місяці як
-
Чоловіка ні, але жінка може подовжити
-
Благодарю!
-
А який у вас легальний статус? По куает?
-
Можливо є опція податись на WP онлайн будучи в Канаді на легальному статусі?
-
мали б видавати, бо наче інформація не змінювалась
-
www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/services/immigrate-canada/ukraine-measures/ukraine-open-work-permit-march-31.html
-
так
-
гарного вам Різдва та щасливого нового року. Чи можете ви уточнити, як довго тривав процес вашої заявки, коли ви подали заявку тощо? дуже дякую
-
На продовження ворк перміту краще подаватись сімʼєю, чи кожному окремо?
-
Доброе утро, кто-то знает я могу встать в 2 консульские очереди одновременно? Заранее спасибо
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка ті, хто сплачував доставку укрпоштою. Чи є у вас рух документів, трекеру? Я сплатила 13 листопада, зараз перевірила трекер він досі не зареєстрований в системі. Чи це мені таке пощастило, чи доставка укрпоштою це новий вид лохотрону?
12 Jan 2024, 17:45
370943/435863
3 minutes ago