PR CUAET
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка ті, хто сплачував доставку укрпоштою. Чи є у вас рух документів, трекеру? Я сплатила 13 листопада, зараз перевірила трекер він досі не зареєстрований в системі. Чи це мені таке пощастило, чи доставка укрпоштою це новий вид лохотрону?
-
всім привіт. я ставила питання про тест дуолінго. UBC відповів що дуолінго вони не приймають якщо дитина началась в Канаді менше 4 років, то потрібно здавати англійською мовою. International English Language Testing System (IELTS) or the Test of English as a Foreign Language (TOEFL)
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка може у когось був досвід. Я хочу підтвердити свій диплом бакалавра з економічної кібернетики не для еміграції а для роботи працювати планую у суміжній професії, знайшла університет у Британській Колумбії який може підтвердити мій диплом, у нього у списку також є Україна. Гроші теж самі тільки часу займає набагато менше. Обо мені все одно потрібно це робити через WES?
-
Для подачі до Манітоби не потрібно, тільки переклад.
-
Так, зараз це єдиний спосіб записатися в посольство/консульство
-
Шукаю нотаріуса у Монреалі. Хтось має контакти? Дякую.
-
Деддайн у кожного вишу свій. Просто ремарка, щоб перевіряли)
-
Мені відправили фото паспорта на email. Оттава.
-
У сина схожа ситуація. 12 листопада оплатили укрпошті, на сьогодні паспорт в системі не зареєстровано. Писали в посольство Оттава, відповіли 19 грудня, що укрпошта перестала забирати паспорти через страйк, можливо паспорт буде в диппошті в кінці грудня. Але статус на доставлено не змінився. Писали укрпошті 19 грудня, що хочемо відмовитися від їх послуг, як це зробити? Не відповіли. Де паспорт, як його знайти? В понеділок знову напишемо в посольство. Ми в розпачі. Отак хотіли підтримати рідну укрпошту((
-
Чи питали Ви цю послугу заздалегідь? Ви надіслали прохання коли паспорт був виготовлений в Україні?