PR CUAET
-
Так, зараз це єдиний спосіб записатися в посольство/консульство
-
Шукаю нотаріуса у Монреалі. Хтось має контакти? Дякую.
-
Деддайн у кожного вишу свій. Просто ремарка, щоб перевіряли)
-
Мені відправили фото паспорта на email. Оттава.
-
У сина схожа ситуація. 12 листопада оплатили укрпошті, на сьогодні паспорт в системі не зареєстровано. Писали в посольство Оттава, відповіли 19 грудня, що укрпошта перестала забирати паспорти через страйк, можливо паспорт буде в диппошті в кінці грудня. Але статус на доставлено не змінився. Писали укрпошті 19 грудня, що хочемо відмовитися від їх послуг, як це зробити? Не відповіли. Де паспорт, як його знайти? В понеділок знову напишемо в посольство. Ми в розпачі. Отак хотіли підтримати рідну укрпошту((
-
Чи питали Ви цю послугу заздалегідь? Ви надіслали прохання коли паспорт був виготовлений в Україні?
-
То что в дии в большинстве случаев не устраивает офицеров
-
Паспорт дитини. Фото паспорта потрібно було надати для PR.
-
Коли паспорт буде доставлено до установи, ви можете їм написати або подзвонити. Я писала і дзвонила, мені сказали що як тільки паспорт буде доставлено до установи, ми вам відправимо фото на ваш email. В той же вечір фото було надіслано. Але зараз у мене інше питання, коли вони відправлять паспорт поштою. Я залишала конверт, на дзвінок не відповідають.
-
Скажіть, будь ласка, переоцінка як саме відбувається? Ми написали запит на переоцінку десь 2 тижні тому, була відповідь чекайте, великий лист очікування. Все вірно зробили? Я так розумію через свята можуть де який час розглядати?
-
Люди пишут что да. Что дают отказ. Один человек написал, что какому то его другу дали. Но большинство людей написало, что нет. Канада ещё не воспринимает электронные документы релевантными Кому верить, не знаю
-
Добрий день