PR CUAET
-
Паспорт дитини. Фото паспорта потрібно було надати для PR.
-
Коли паспорт буде доставлено до установи, ви можете їм написати або подзвонити. Я писала і дзвонила, мені сказали що як тільки паспорт буде доставлено до установи, ми вам відправимо фото на ваш email. В той же вечір фото було надіслано. Але зараз у мене інше питання, коли вони відправлять паспорт поштою. Я залишала конверт, на дзвінок не відповідають.
-
Скажіть, будь ласка, переоцінка як саме відбувається? Ми написали запит на переоцінку десь 2 тижні тому, була відповідь чекайте, великий лист очікування. Все вірно зробили? Я так розумію через свята можуть де який час розглядати?
-
Люди пишут что да. Что дают отказ. Один человек написал, что какому то его другу дали. Но большинство людей написало, что нет. Канада ещё не воспринимает электронные документы релевантными Кому верить, не знаю
-
Добрий день
-
привіт, всюди читаю що люди платять за продовження WP 225$, але не бачу ніде цієї цифри на сайті. Поясніть, будь ласка)
-
чи виникали в когось проблеми з цифровим підписом форми imm5283
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка: якщо не вказувати common law партнера при поданні на продовження Work Permit (і не подавати форму IMM 5409), чи може це створити проблеми з inconsistency у майбутній заявці на Express Entry (вже в пулі)? Чи краще одразу оформити форму IMM 5409, оскільки її все одно потрібно буде для Express Entry(вона ж потрібна?)?
-
Доброго ранку. Хто сьогодні буде у консульстві в Едмонтоні(або вже є). Чи можете дізнатись,будь ласка, в які дні та години можна забрати виготовлений паспорт? Заздалегідь-величезне дякую🤗 P.S: бачила всі посилання,але хочеться буди впевненою,бо на сайті та фейсбуці дані відрізняються😊 А ви всі знаєте як вони відповідають на дзвінки.
-
питань нема, дякую)
-
А можете скинути посилання на цей форум мені у особисті? Тому що тут, скоріш за все, заблокують посилання.