PR CUAET
-
Добрий день
-
привіт, всюди читаю що люди платять за продовження WP 225$, але не бачу ніде цієї цифри на сайті. Поясніть, будь ласка)
-
чи виникали в когось проблеми з цифровим підписом форми imm5283
-
Доброго дня! Підкажіть, будь ласка: якщо не вказувати common law партнера при поданні на продовження Work Permit (і не подавати форму IMM 5409), чи може це створити проблеми з inconsistency у майбутній заявці на Express Entry (вже в пулі)? Чи краще одразу оформити форму IMM 5409, оскільки її все одно потрібно буде для Express Entry(вона ж потрібна?)?
-
Доброго ранку. Хто сьогодні буде у консульстві в Едмонтоні(або вже є). Чи можете дізнатись,будь ласка, в які дні та години можна забрати виготовлений паспорт? Заздалегідь-величезне дякую🤗 P.S: бачила всі посилання,але хочеться буди впевненою,бо на сайті та фейсбуці дані відрізняються😊 А ви всі знаєте як вони відповідають на дзвінки.
-
питань нема, дякую)
-
А можете скинути посилання на цей форум мені у особисті? Тому що тут, скоріш за все, заблокують посилання.
-
У меня вообще не было кредитки я их противник в ноябре 23 в Украине везде расчитывалась дебет канадской без проблем,но перед поездкой за две недели была в банке и сообщала что буду в таком то периоде заграницей перечисляла страны они делали пометки ,объясняли это что могут блокануть карту за границей думать что карту украли ,по кредитке без проблем сообщать ничего не надо
-
ІММ 5409 обовʼязкова, якщо ви подаєте як пара
-
Bow trail medical
-
Якщо у поточній заяві на Work Permit ви не вкажете свого common-law партнера, а в майбутній заявці на Express Entry вкажете його як члена вашої сім’ї, це може викликати запитання в IRCC щодо послідовності даних. IRCC має доступ до всіх попередніх поданих заявок, тому невідповідності можуть призвести до перевірок, вимоги додаткових документів або навіть затримки у розгляді заяви.
-
Зараз напишу в гілці Хронологія .