PR CUAET
-
Едмонтон отримувати готовий паспорт з 4 до 5 вечора крім п'ятниці.
-
Ми подавались з консультантом, підписати також не могли, друкували і підписували.
-
Приймуть матір з сином. Вас не приймуть якщо сину немає 16. Якщо є 16 його приймуть без вас. Тому що ви від себе продаєте документи, а без Резерв+ чоловікам не надають консульських послуг.
-
Хто шарить про PostDoc в Канаді? Чим тут відрізняється від Європи і як правильно падаватись?
-
Ми на основі цих витягів, брали довідки із консульства які уже були перекладені і затверджені печатками самого консульства
-
Примут 100%.
-
Добрый день, мне одобрили WP 26 ноября, прошло 6 недель, на почту не пришло письмо. Что делать?
-
Бали не важливі тільки якщо професія в пріоритеті
-
Це вже дорослі діти, вони мають самі подаватися. Я в серпні з сином 16 років їздила торонто. Слот зловив батько, ми показали свідоцтво. Мої документи на 16річного не потрібні були.
-
В мене 50 балів😒. Працюю 2 рік. Теж не знаю чого чекати. Бали немає чим підвищити.
-
і печатки з затвердженням самого консульства теж були на англійській мові , ви нічого ще раз не перерахували?
-
Дякую
-
Печатка на українській мові, весь контент довідки на англійській. Додатково ніяких перекладів не робили.
-
Тобто якщо я вкажу у резюме свій диплом мені не потрібно нічого більше доказувати, просто є на тому і все? Професія не регулюється я вже перевірила.
-
Дізнавайтеся у тих, хто вимагає диплом. Якщо для вступу у професійну асоціацію - то в ній. Для роботодавців часто взагалі не потрібна евалюація (для професій, які не регулюються)
-
А хто відповідає на листи?Я вже кілька листів написала,і ніхто не відповідає
-
Ми лише подали ці довідки 2-3 тижні назад, проте троє знайомих подавали аналогічні довідки і ніяких додаткових запитів до них не приходило стосовно цих довідок. Можете заглянути у канал із довідками про несудимість думаю там буде більше порад, якого роду мають бути довідки :)
-
на фед етапі прийняли так без питань ?
-
Яка точна сума оплати за оформлення заповіту (включаючи консульський збір та можливі додаткові витрати)? Тому що на сайті є тільки Вартість довіреності: 66 CAD - немайнова довіреність; 105 CAD - майнова довіреність.
-
В мене прийняли. Чекаю eCOPR Але й приймають переклад цієї довідки зроблений належним чином
12 Jan 2024, 17:45
371133/471142
2 minutes ago