PR CUAET
-
Доброго дня! З Новим Роком! Підкажіть будь ласка,я зробила аплікацію на WES та заповнила на апостиль теж,які мої дії подальші? Куди відправляти документи?
-
30.10.23 подача. 22.11.24 Ecopr. Картки йшли 2 тижні.
-
Добрый день! Подскажите пожалуйста, кто знает наверняка, после подачи документов по гуманитарной программе, могу ли я податься по федеральной?
-
У центрах зайнятості (наприклад, у БК це Work BC, у інших провінціях шукайте, як називаються) або у центрах для іммігрантів, або приватним чином. Ви не у БК?
-
Я була на подачу паспорту 19 грудня. Задала це питання консулу , він сказав що ні. Вони такого не будуть робити
-
Добрий день! Я хотіла б запитати, чи підійде фото яке я подавала на ПР чи потрібно тільки з телефону свіже робити?
-
О , ні я в Манітобі😊 просто коли я шукала якісь заклад окрім WES хто може підтвердити диплом, то знайшла у БК
-
світові фондові ETF за підсумками 2024р.
-
скажіть будь ласка коли очікується дипломатична доставка в Оттаву? дякую!
-
Добрий день, Може вже було питання, але не змогла знайти. Якщо я подалась на ворк перміт і він в процесі обробки чи можу я виїхати з Канади на тиждень? Взагалі є діючий до грудня 2025 ворк перміт в мене, але так як більшість українців вирішила податись і подовжити. В листі читала що маю залишатись в країні, поки в обробці, але як на практиці?
-
Я подала 6 грудня, а 26 грудня вже отримала підтвердження.
-
Супер, вітаю! Скажіть, будь ласка, а скільки Ви на ecopr чекали після порталу? Дякую!
-
По логіці - працівники консульства.
-
Ви коли подаєте у апостиль, то там же і додаєте диплом. Потім вони нададуть відповідь з подальшими діями на ел. пошту
-
Дякую!
-
Одна з "умов" гуманітарної, що у вас немає можливості податись по будь-якій іншій програмі...
-
Мені здається ці бали це зовсім другорядне питання. Альберті було важливо зібрати інформацію скільки людей з яких професій хочуть отримати ПР. Тепер вони мають можливість вибирати собі кого потрібно, +- навіть 10 балів не буде проблемою, якщо ваша професія потрібна Альберті. Дивиться на список затребованих професій перш за все
-
Привіт. За яке число наразі обробляють заявки, по воззʼєднанню для українців?
-
Краще запитати у міграційного консультанта.
-
NOC 74203 ніби високий попит але... будемо чекати
12 Jan 2024, 17:45
371161/464007
25 minutes ago