PR CUAET
-
Сьогодні по новинам чув, що Україна вимагатиме екстрадиції більшості з тих, що виїхали протягом останніх чотирьох років. Звучить як нісенітниця але я вже нічому не дивуюсь. Теперішня влада пробиває дно за дном.
-
та да... В Україні зараз проживає щонайменше 30 млн осіб. Як же вони живуть там? Ймовірно, всі вони повинні дружно переїхати до Канади. Ну якщо брати до уваги ваше I would not call war an "inconvenience". І всіх Канада має прийняти плюсом до свого 38-мільйонного населення. Ну раз Канада прислухається до вашої позиції, що ну не можна в Україні жити зовсім. Якщо вам не можна - то й 30 млн українців теж не можна. Всім треба переїхати до Канади. Чи таки там можна жити? І не лише жити, а й працювати та ще й воювати. Я собі так і уявляю подачу на гуманітарну програму з таких підстав та ще й працездатного здорового чоловіка призовного віку. Це ж саме такий буде на вашу тут розписану думку найкращим кандидатом на гуманітарну програму? І "воно" ось таке сидить і соплі по столу розмазує та пояснює, що "не можна йому в Україну - там жити не можна. І в інші провінції йому не можна - він тільки може жити в Онтаріо або крайній варіант у Британській Колумбії. І робити він вміє тільки ось це, а в цих двох провінціях за імміграційними програмами за цією професією не запрошують на ПР, Мабуть, ці провінції не виділяють ці спеціальності, тому що у них надлишок. Але мені все одно - я працюватиму тільки по них і тільки тут. Тому - ну дайте мені ПР за гуманітарною програмою, пожалкуйте, будь ласка...".
-
не пишить несенитницю. Немає жодної відповідальності за переїзд із провінції після отримання PR за програмою цієї провінції. Від слова "зовсім". Назовіть хоч якись такий кейс, коли людину за це лишили PR? Та й ніхто на наступний день після отримання PR не переїжджає. Мій екс-колега приїхав до Канади відразу з PR від провінційної програми Манітоби (була така не довго). Прожив до 2х років у Вінніпезі та переїхав до Ванкувера. Минулого року вже отримав громадянство Канади.
-
Їхати в провінцію лише заради отримання PR на основі провінційної номінації і планувати переїзд після його отримання буде порушенням законодавства і прямо підпадає під misrepresentation. Тільки не потрібно розповідати про Charter of rights і що то довести важко, я про сам факт.
-
Всем привет. Скажите , может кто знает, как заказать справку о несудимости с Израиля? Прошу отвечать тем , кто это делал !!!)) Там все не просто . Информацию с сайта знаю ))
-
боже, яка неструктурована каша. І знову - навіщо ви мені пишите про те, що я вже писала. Ви не вмієте читати. 1) про гуманітарну програму і важливість народжених у Канаді дітей для неї я вже писала ось там же t.me/prcuaet/2427/5602 . 2) Про adverse country conditions несприятливі умови країни і що це не може бути основним фактором - я це писала ось тут з повноє цитатою з офіційного сайту Note: ..inconvenience of returning to your home country to apply for permanent residence are not,..., sufficient factors for H&C considerations. t.me/prcuaet/2427/6026 3) літніх людей з України не покроє нова програма для родичей, якщо вони не бабуся, дідусь, і пра, а є дядьки, тітки, двоюрідні бабусі/дідуся. 4) Канада велика країна - друга в світі по теріторії після рашкі. В неї є не тількі БК та Онтаріо. Спочатку їдуть туди, де можна отримати PR по своєї професії і потім вже переїджають куди завгодно.
-
Так, це праця тільки в Канаді, бо стосується розділу Establishment in Canada. Ваші судження про інших людей дуже недалекоглядні. Почитайте, що таке Dunning-Kruger effect, буде дуже корисним. Поняття "здоровий лоб" - це взаглі нонсенс. Про роботу в ЄС - дурня - бо буде альтернатива, куди вертатися, справа зразу програшна. Якщо він пів року тому приїхав, то який establishment також? Гуманітарна справа комплексна Ми не говоримо про тих, хто вчора приїхав і побіг подаватися. Здоровий лоб може працювати вже п'ять років в Канаді і годувати троє дітей, двоє з яких громадяни Канади, і вони ніколи не були в Україні. Його повернуть в Україну, мобілізують, і хто дітей буде годувати? Як іміграційний офіцер обгрунтує, що в інтересах дітей, щоб вони поїхали до України, де вони ніколи не були, чи забрати дітей в батьків? Може ви не знали, але ще є adverse country conditions, може, воно якось стосується України, ні? В БС та Онтаріо ряд професій не може отримати ПР впродовж 5 років, їх просто не відбирають, є люди із шкільним атестатом і все, працюють зранку до вечора, щоб прогодувати дітей, але не сидять на соцвиплатах- то вони гірші? Третього сорту? Бо можуть працювати, правда? "Хай закінчують магістратуру, і французьку вчать", так?Самозайняті не можуть подаватися, хоча їхній внесок в економіку і ком'юніті може бути значним. По літніх з України з дорослими дітьми зі статусом ПР/громадянин тут не актуально тепер, бо їх має покрити нова програма. Ще раз, стосовно літніх людей, якщо їх не візмуть діти на повну опіку, ще потрібно overcome A39. Це не означає, що це не можливо, просто гуманітарна справа з A39 має мати ще більш переконливі аргументи, і це варто враховувати. Все, дискусію припиняю, щастя -здоров'я.
-
О, справді не зрозуміла Вас на початку. Дякую, що пояснили свою думку.
-
З чого ви для себе вирішили, що історія стабільного працевлаштування Does the applicant have a history of stable employment? - це 1) праця тільки в Канаді; 2)що це тількі позитивний фактор для позитивного рішення по Humanitarian програми? Наприклад, якщо здоровений "лоб" навіть з України мав стабільне працевлаштування як у ЄС (ну раз він у Канаді - то, мабуть, він не був в Україні на початку війни), та потім це мав в Канаді і ось подався на гуманітарну програму - то для ціїєї програми йому як раз і дадуть відмову. Бо він може працювати, не інвалід - тому йому прямий путь в богате різноманіття канадських іміграційних програм. Ну і що , що його бали не дотягують - треба над собою працювати, вивчати англійську мову, можно ще французську - це додасть бали. Ви ж там побачили ще пункт Has the applicant undertaken any professional, linguistic or other studies that show integration into Canadian society? -ось це як раз про намагання вивчати англійську, для цього Канада надає безоплатну можливість. А ось якщо похила людина у своєму непрацездатньому віку покажить , що вона багато працювала , коли у неї був працездатний вік, та щей змогла підпрацювати небогато у Канаді вже у своєму віці, а потім догляда своїх двоюродних онуків , які без неї будуть страждати та сумувати - оце вже і є позитивни факти як раз для гуманітарної програми.
-
Ось це є на офіційном сайті. IRCC як раз відмовився збирати дані про можливість підтримки родичами. "We no longer assesses sponsorship undertakings in support of an in-Canada H&C application. Sponsorships already submitted will continue to be considered as a factor in the assessment of an H&C application similar to letters submitted by family members confirming their ability to support you. The level of importance given to the sponsorship/letters confirming ability to support in the overall H&C application remains at the discretion of the decision maker".
-
ось мій текст. Де тут "похилі люди без родичей"? хтось вміє читати текст увесь, а не висмоктувати фрази? Я чітко написала , про який кейс я пишу - похилий вік та звязок з канадцями. Звістно, що такі люди вже не можуть працювати для отримання стажу по іміграційним програмам. t.me/prcuaet/2427/5602 "Зазвичай, коли приводять вдали кейси по отриманню по гуманітарної програмі - то це люди у віку які вже не можуть працювати і не можуть досконало вивчати англійську, але в них вже живуть в Канаді родичи, які будуть страждать без нього, як і він без них, і людина не може покинути Канаду, бо йому нікуди вже повертатися, та він потребує догляд. Оце - гарантована гуманітарна програма. Базове тут - це не можливість працювати та не можливість вивчати мову і є зв`язок з кимось, хто вже живе в Канаді". До речи - ви лайкнули цей мій пост. Мабуть, коли є коминтування когось , хто коментує ще когось - треба йти до першого джерела, а не реагувати на пересказ недобросовісних "коментаторів".
-
я як раз не бачила і не чула адвокатів, які "покращують" кейс гуманітарної програми. Всі в голос пишуть і говорять про цю програму тількі як "крайній варіант" і наполегливо радять не дивитесь на цю програму. І кейсі всі по людям у віці - як раз старі до 2022 року.
-
Не забувайте що для них це також дорога подача, з мінімальними вимогами до клієнта. Тому багато хто трохи "прикрашає" вигоди і шанси програми, особливо в умовах КУАЕТ. Мушу визнати що в 2022 в суматосі дійсно пройшла певна кількість кейсів, які не мали б там бути. Але ця "лавочка" судячи по статистиці позитивних кейсів за останні 18 місяців трохи вже прикрилася