PR CUAET
-
не звільнений, вже ніхто не звільнений. медогляд дійсний 5 років за тимчасовою полісі, але офіцер завжди може запитати новий медогляд.
-
9 днів.
-
Доброго дня! Подаємо докум на гуман.ПР. 1)маємо листи підтримки від канадійських друзів,але вони по електр.пошті прислані та ми їх роздрукуємо( підпис буде синім ) Чи треба тільки "живий" підпис ? 2) лист від франц.поліціі,що ми "нормальні" і нічого поганого не робили,теж в електрон.поштою отримали. Він підійде? Чи треба якось по-особливому запрошувати?
-
А зараз як?🙏🥺
-
Фото, яке робилось на PR декілька місяців тому підійде? Чи потрібне нове для WP?
-
До нового року всім дітям робили.
-
Наче вже була. У мене прибув паспорт в Оттаву 30.12. Подавалася в жовтні
-
Чи є в цій групі ще такі хто подавався в грудні і не отримав запит на біометрію?
-
Сегодня никого ничем не порадовали? Работать не начали?)))
-
Подивіться вимоги для фото на ВП і на ПР і зрівняйте..
-
Добридень, ваше питання шифровка зі штабу) 1) ви подаєте в електронному вигляді, навіщо друкувати? Є куча онлайн сервісів щоб поставити підпис на пдф 2) лист від французької поліції це довідка про несудимість?
-
На 12 января застряли пару месяцев назад....
-
Доброго дня! Можливо хтось володіє цією інформацією стосовно ds160, бо я у розпачі і не знаю куди звертатися 🙏🏻 Я почала заповнювати форму 5грудня, знаючи, що можу завершити її протягом 30 днів (чекала на оновлення по роботі, тому залишила цей розділ незаповненим) Маючи всю інформацію мала дозаповнити, але виявила, що не можу додати більш ніж 2 попередні роботи (кнопка add прозора і не натискається). А за останні 5 років я мала 6 робіт 🙈 Перезавантаження сторінки не допомогло. Не знаю, куди я можу звернутися з цього приводу? Буду дуже вдячна за будь яку інформацію! P.S: вже оплатила подачу з цим номером ds160, тому створити нову форму не варіант
-
Тоді не підкажу конкретні організації. Безкоштовні семінари і консультації є у центрах для іммігрантів (settlement services), які є у кожній провінцвї і фінансуються урядом. Також заходи, послуги можуть публікуватися в групах для українців у соціальних мережах.
-
А вдруг не прийдет:( Я переживаю чтоб он не был аннулирован потом
-
Какой минимальный балл по IELTS должен быть
-
Добрый день. Поделитесь кто сколько ждет eCOPR? Загрузил фото в Октябре 22. До сих пор жду. Судя по постам прошлого 2023 года в конце года всегда идут задержки или ошибаюсь? Спасибо
-
А якщо зараз в січні відкрити resp і внести 2500, то він вже до 2025 буде відноситись чи все ще 2024?
-
До квітня вам прийде новий WP якщо зараз податися
-
Добрый день , подскажите пожалуйста, мы хотим в апреле поехать отдохнуть и хотим сейчас податься на новый WP. Не будет ли никаких проблем, если мы будем выезжать в апреле, но со старым Work Permit, но уже подавшись на новый?
12 Jan 2024, 17:45
371188/466923
less than a minute ago