PR CUAET
-
О, справді не зрозуміла Вас на початку. Дякую, що пояснили свою думку.
-
З чого ви для себе вирішили, що історія стабільного працевлаштування Does the applicant have a history of stable employment? - це 1) праця тільки в Канаді; 2)що це тількі позитивний фактор для позитивного рішення по Humanitarian програми? Наприклад, якщо здоровений "лоб" навіть з України мав стабільне працевлаштування як у ЄС (ну раз він у Канаді - то, мабуть, він не був в Україні на початку війни), та потім це мав в Канаді і ось подався на гуманітарну програму - то для ціїєї програми йому як раз і дадуть відмову. Бо він може працювати, не інвалід - тому йому прямий путь в богате різноманіття канадських іміграційних програм. Ну і що , що його бали не дотягують - треба над собою працювати, вивчати англійську мову, можно ще французську - це додасть бали. Ви ж там побачили ще пункт Has the applicant undertaken any professional, linguistic or other studies that show integration into Canadian society? -ось це як раз про намагання вивчати англійську, для цього Канада надає безоплатну можливість. А ось якщо похила людина у своєму непрацездатньому віку покажить , що вона багато працювала , коли у неї був працездатний вік, та щей змогла підпрацювати небогато у Канаді вже у своєму віці, а потім догляда своїх двоюродних онуків , які без неї будуть страждати та сумувати - оце вже і є позитивни факти як раз для гуманітарної програми.
-
Ось це є на офіційном сайті. IRCC як раз відмовився збирати дані про можливість підтримки родичами. "We no longer assesses sponsorship undertakings in support of an in-Canada H&C application. Sponsorships already submitted will continue to be considered as a factor in the assessment of an H&C application similar to letters submitted by family members confirming their ability to support you. The level of importance given to the sponsorship/letters confirming ability to support in the overall H&C application remains at the discretion of the decision maker".
-
ось мій текст. Де тут "похилі люди без родичей"? хтось вміє читати текст увесь, а не висмоктувати фрази? Я чітко написала , про який кейс я пишу - похилий вік та звязок з канадцями. Звістно, що такі люди вже не можуть працювати для отримання стажу по іміграційним програмам. t.me/prcuaet/2427/5602 "Зазвичай, коли приводять вдали кейси по отриманню по гуманітарної програмі - то це люди у віку які вже не можуть працювати і не можуть досконало вивчати англійську, але в них вже живуть в Канаді родичи, які будуть страждать без нього, як і він без них, і людина не може покинути Канаду, бо йому нікуди вже повертатися, та він потребує догляд. Оце - гарантована гуманітарна програма. Базове тут - це не можливість працювати та не можливість вивчати мову і є зв`язок з кимось, хто вже живе в Канаді". До речи - ви лайкнули цей мій пост. Мабуть, коли є коминтування когось , хто коментує ще когось - треба йти до першого джерела, а не реагувати на пересказ недобросовісних "коментаторів".
-
я як раз не бачила і не чула адвокатів, які "покращують" кейс гуманітарної програми. Всі в голос пишуть і говорять про цю програму тількі як "крайній варіант" і наполегливо радять не дивитесь на цю програму. І кейсі всі по людям у віці - як раз старі до 2022 року.
-
Не забувайте що для них це також дорога подача, з мінімальними вимогами до клієнта. Тому багато хто трохи "прикрашає" вигоди і шанси програми, особливо в умовах КУАЕТ. Мушу визнати що в 2022 в суматосі дійсно пройшла певна кількість кейсів, які не мали б там бути. Але ця "лавочка" судячи по статистиці позитивних кейсів за останні 18 місяців трохи вже прикрилася
-
Якщо ви не виїхали з Канади більше ніж на 6 місяців, в більшості зарахують попередню медицину, навіть якщо більше ніж рік пройшов. Просто до заявки додайте той документ з штрих-кодом який вам дали після проходження медицини. Якщо буде потреба IRCC пришле вам запит на нову медицину, і тоді пройдете її вже в процесі заявки на ПР, але зараз мені останнім часом не приходили такі реквести
-
🏥 Все иммигранты проходят медкомиссию... ...потому что Канада хочет удостовериться, что они не будут создавать избыточную нагрузку на систему здравоохранения (оплачиваемую государством!), и не будут представлять опасности для окружающих в медицинском плане. Списка диагнозов нет. Универсального ответа на вопрос о том, пустят ли с каким-нибудь условным... пневмогастритом, тоже нет. Вот здесь подробно расписано, как аккредитованные медики должны оценивать «годен» или «не годен», когда кандидат в ходе иммиграционного процесса является к ним на медкомиссию. Документ может быть полезен тем, кто опасается, что медицинские противопоказания окажутся препятствием для иммиграции в Канаду. Сразу оговорка: со всякой ерундой вроде плоскостопия, миопии, повышенного давления и прочих распространённых привычных диагнозов даже не тратьте время на изучение этого вопроса. Это важно только для тех, у кого действительно серьёзные диагнозы. #medicals 🇨🇦 Иммиграционный Адвокат | [email protected]
-
Такі кейси зараз проходять, але якраз якщо є близькі родичі Канадці, які можуть надати житло, фінансування і тд. Просто немати родичів, грошей і роботи, і похилий вік, зовсім не ж хорошим кейсом для гуманітарної програми. Питання також постає, як така людина потрапила в Канаду in the first place (крім КУАЕТ звичацно
-
Якщо ви не виїхали з Канади більше ніж на 6 місяців, в більшості зарахують попередню медицину, навіть якщо більше ніж рік пройшов. Просто до заявки додайте той документ з штрих-кодом який вам дали після проходження медицини. Якщо буде потреба IRCC пришле вам запит на нову медицину, і тоді пройдете її вже в процесі заявки на ПР, але зараз мені останнім часом не приходили такі реквести
-
Ви можливо трошки не зрозуміли про що я. Імміграція (і провінційна і федеральна) використовує шкалу англійської яка називається CLB (Canadian Language Benchmark). Саме по цій шкалі і треба набрати 4-5 балів для програми AOS. А самі екзамени які можна здати дійсно CELPIP and IELTS, але здати їх треба на базі відповідний шкалі CLB
-
І всі праві як не дивно :) Федерали кажуть 6 місяців. Альберта каже рік Конкретні країни які видають хто як (там любе може бути). По факту завжди з клієнтами стараюся щоб була свіжа (бажано менше 3 місяців, але як мінімум менше 6). Якщо щось офіцер може потребувати свіжу довідку на будь якому етапі
-
У мене є доступ до достатньої кількості імміграційних адвокатів та консультантів з гарною репутацією і до публічних даних як їх сайтів так і офіційних. І вони - це перше джерело, бо це їх справи. На відміну від цього - у вас нема доступу ні до одного імміграційного офіцеру , нема ніякого досвіду, щоб щось писати/казати від їх імені .