PR CUAET
-
Маю питания до панi Iрини ! То Як я розумiю я не захожу запитати по тф?
-
тільки онлайн
-
Я при подаче на програму подгрузила старый (с 2021 года) и написала письмо с просьбой его защитать. На днях в кабинете появилась (а потом исчезла) запись "you passed medical exam" но е майлов или запросов от них не было.
-
Можу згадати питания в лiчку?( Зателефонувати?)
-
Тогда не помогу ) думала вы про федеральные этап )
-
Так. Зрозумiла!
-
Вам треба написати досвід роботи, який ви використовуєте для номінації. Тільки його. Ту роботу ви НЕ вказуєте.
-
Ні, просто щоб мати дійсний закордонний паспорт. Дякую!
-
Хто отримував паспорт в Торонто, процедура таж сама через віконце? Чи сканують вони куаркод при вас?
-
Дякую!🙏🏻
-
Та же самая ситуация, жду eCOPR с 31 октября - ничего пока..
-
взагалі, тільки той досвід, що вам потрібен за умовою програми (12 місяців за останні 18).
-
Взагалі не вказувати у заявці?
-
Ще має вам прийти 3 рази запит на підтвердження візиту (про це у вас пише у вкладці "Зверніть увагу"): за 30 днів до дати візиту, за 7 днів та за 3 дні. Якщо хоча б один з цих разів ви пропустите і не підтвердите, то ваш запис скасують. Запити приходять і в особистий кабінет і на вашу електронну пошту. Інколи на пошту не приходить, або приходить кудись не туди, тому найкращий варіант це періодично заходити в свій кабінет на е-консул і стежити за повідомленнями. Вони з'являються у вкладці "Зверніть увагу".
-
Судя по прошлогодним постам они начинают активизироваться в начале года. Ждем и верим в лучшее 😁
-
@prollyy действительно, мой вариант как описал Юрий
-
Може вам краще з агентом консультацію отримати.Бо мені хдається ви не зовсім орієнтуєтесь.Чи якщо не з агентом,то краще гайд та чат почитати.
-
але в такому випадку невідомо чи людина іноземець... тому всі і пишуть, що типу чоловік "не може" подати дитину, маючи на увазі, що потрібен резерв+ :(
-
там є ще опція через приватбанк 🤷♀️
-
чому дія не працює?
12 Jan 2024, 17:45
371339/467923
13 minutes ago