PR CUAET
-
А внутрішнього українського паспорту немає. Чи моно не працює на основі внутрішнього?
-
але записатись можна лише через сайт... більше ніяк.. або дійсно летіти в Україні робити новий..
-
Как только срок паспорта закончился , доступ закрыли , паспорт продлили , но Моно банк сказал , что эта печать не является основанием для разблокировки , по закону паспорт не действителен
-
Два дні на тиждень не виставляють слоти в п'ятницю і суботу.
-
Поки чого вдалось досягти це перекинуло в електронну чергу:(((
-
Має сенс поїхати за два місяці до закінчення паспорта продовжити на 4 роки в живій черзі. І вже зараз взяти слот на червень.
-
Перевела телефон, і комп'ютер поставила в Український регіон, нічого не змінилось.. Чи знаєте чи оновлюють завтра?
-
Жить в 20 минут езды от консульства , и лететь в Украину за паспортом .
-
Чоловіку ще складніше зловити бо в нього має бути і дія і резерв+
-
Я ж кажу, виглядає так, ніби аби хоч щось та дозапитати, спробуйте написати LOE може, що неможливо за 10 днів і запитати чи може взяти до уваги лише переклад…?
-
Хто знає, чи працює завтра консульство у Торонто? Чи дають вони копії перших сторінок готових паспортів? Чи ж сенс їхати?
-
О 14.36 вже всі слоти розібрали в Канаді. Наступний раз ловіть в неділю.
-
Если есть муж или ребенок у которого есть «Дія» , он может вам поймать слот как для подопечной… как родители ловят своим детям только в вашем случае наоборот 🙃 Как вариант 😉
-
Не вводьте людей в оману! Батько має надавати Резерв+. Ми розглянемо ситуацію згідно українського законодавства. Не розглядаємо іноземних громадян і сім'ї ЛГБТ( де обидва батьки жінки)
-
Joseph Arulappa, завжди відписував швидко та був на звʼязку.
-
Не могут, канадские паспорта .
-
Чи є ще в Торонто в консульстві прийомні години для громадян? Де можна позадавати різні питання. Якщо є, то які дні і час, бо на сайті прибрали цю інформацію
-
А хто ваш офіцер?
-
Поздравляем!!!
-
Дякую дуже, слушна порада. Я так розумію, якщо буде підтверджений слот, то на вейтлист я вже не матиму можливості стати, щоб спіймати ближчу дату? Дякую!
12 Jan 2024, 17:45
371366/460874
2 minutes ago