PR CUAET
-
Хто знає, чи працює завтра консульство у Торонто? Чи дають вони копії перших сторінок готових паспортів? Чи ж сенс їхати?
-
О 14.36 вже всі слоти розібрали в Канаді. Наступний раз ловіть в неділю.
-
Если есть муж или ребенок у которого есть «Дія» , он может вам поймать слот как для подопечной… как родители ловят своим детям только в вашем случае наоборот 🙃 Как вариант 😉
-
Не вводьте людей в оману! Батько має надавати Резерв+. Ми розглянемо ситуацію згідно українського законодавства. Не розглядаємо іноземних громадян і сім'ї ЛГБТ( де обидва батьки жінки)
-
Joseph Arulappa, завжди відписував швидко та був на звʼязку.
-
Не могут, канадские паспорта .
-
Чи є ще в Торонто в консульстві прийомні години для громадян? Де можна позадавати різні питання. Якщо є, то які дні і час, бо на сайті прибрали цю інформацію
-
А хто ваш офіцер?
-
Поздравляем!!!
-
Дякую дуже, слушна порада. Я так розумію, якщо буде підтверджений слот, то на вейтлист я вже не матиму можливості стати, щоб спіймати ближчу дату? Дякую!
-
А як можна заощадити на податках, маючи стару машину? Не чув раніше про таку можливість
-
13110
-
Подавалися в червні чи в липні?
-
Какой у вас NOC?
-
Зрозумiла! Дякую та вибачаюсь за купу питань!
-
Класно) в мене якась 🤯🤬 жіночка Lisa Longmire
-
Непомагає все, працю працюю а все тосамо
-
Підкажіть, будь-ласка, дитині 13 років, закінчується візітор перміт, виготовили новий паспорт, чи можна зараз подавати на новий але вже стаді перміт? Чи потрібно ще візітор так як ще не студент?
-
Дякую за підтримку!
-
Ви пробували підписати?
12 Jan 2024, 17:45
371376/474652
about 13 hours ago