PR CUAET
-
Маму подала 20.12.2023, биометрию запрос и сдача в августе была. Может у Вас одна из тех потерянных аппликации была?
-
Їхати в консульство і просити скан паспортів, щоб додати їх IRCC. Якщо у вас є така можливість і ви готові просити і добиватися сканів.
-
Кто-то отправлял дополнительные документы по почте ? Они как-то оповещают что приняли или прикрепили к твоей анкете данные документы , как это вообще работает?
-
Ви просто супер полегшили життя, дякую вам за вашу працю 🥰
-
Дякую
-
Жива черга
-
16 грудня
-
В гайді написано, що її треба підписати in hand, в формі самі теж є позначка що підписати треба вручну
-
Self employed? Чи sole proprietorship ? Чесно, не змогла зрозуміти різницю Одно и тоже
-
Доброго вечора,чи реально встигнути до березня виготовити закордонний паспорт щоб податись на продовження WP? Якщо тільки став на чергу очікування вільного слота Буду вдячний за допомогу
-
У чому Ваше питання?
-
Спасибо большое
-
Можете стать даже в три, два консульства и посольство- так больше вероятности получить слот
-
Доброго вечора .Підкажіть будь ласка ,чи можна обналічити пенсійне нарахування раніше, якщо не плануєш тут отримувати пенсію через багато років ?! Дякую
-
Паспорт, для чоловіка резерв +
-
Тоді я одна з тих везучих з втраченою аплікацією, бо подавалась 11 грудня і досі запит на біо не отримала
-
Может подскажите где посмотреть какие нужны документы на продления паспорта для девушки и так же для мужчины !? Спасибо
-
Стабільно телефоную кожні 10 днів. І стабільно одна й та ж відповість що заявку бачать і чекайте
-
Ага Миграционный адвокат советует ничего не делать. )) А на вопрос почему, ответ по качану.
-
Доброго вечора,чи реально встигнути до березня виготовити закордонний паспорт щоб податись на продовження WP? Якщо тільки зараз став на чергу очікування вільного слота Буду вдячний за допомогу
12 Jan 2024, 17:45
371491/468508
44 minutes ago