PR CUAET
-
Доброй ночи. А есть возможность словить слот не через e-consul? Буду благодарна за ответы🎄
-
Все залежить від сукупності факторів і наданих доказів. Я зараз читаю судові справи, апеляції по гуманітарній програмі. М'яко кажучи, я в шоці. Щодо дітей, то є конкретні апеляції, де суд підкреслює: діти - це важливе, але це не може бути домінуючим фактором, лише сукупність факторів. Причому навіть немає обов'язку підтримувати міжнародні конвенції, які підписала Канада. Крім того, з того, що я читаю, треба просити конкретні винятки з законодавства - IRPA. Візьміть ще консультації. По проблемах здоров'я Інна Коган любить працювати. Тут має бути інформація про неї, або у гілці Вебінари подивіться. Вони дають першу консультацію безкоштовну. У будь-якому випадку, гуманітарна програма - це лотерея. Я просто читаю апеляції і дивуюся, в яких ситуаціях відмовляє і офіцер, і суд. То раджу послухати ще кількох спеціалістів. Ну і завжди можна ризикнути, заплативши гроші за подачу.
-
Це не є нормальні терміни 🤯, пишіть на веб форму , пояснюйте ситуацію можливо якось звернуть увагу🙏
-
Теж не думаю, що це буде проблемою якоюсь. Просто апліканту мороки менше так)
-
Та вони все бачать тільки нічого не роблять:(
-
Я думаю, что и так , и так номинацию дадут, если кандидат отвечает требованиям программы. Конечно, ваш вариант проще. Я, к сожалению, не нашла на официальном сайте никакой инструкции, которая подтверждает ту или иную точку зрения. Поэтому сухо ориентируюсь на вопросы заявки, без додумывания. Если бы нужен был только опыт работы по одному ноку, это бы указали в вопросе. А так формулировки поставлены там иначе. Да и не вижу проблемы, если человек правдиво укажет в истории работы, например, что за последние 30 месяцев работал в Канаде 6 месяцев продавцом, потом год сварщиком и подается по ноку сварщика. Ведь подтверждать нужно только текущее трудоустройство и опыт работы, который релевантен этому ноку сварщика, если он использует этот период работы для номинации. Никто не будет запрашивать подтверждение работы продавцом, если у человека текущая работа по профессии сварщика и подается по ноку сварщика, имея требуемый опыт работы. На мой взгляд, это правильно, так как не должно быть расхождений в заявках на провинциальном и федеральном уровне. Ведь на федеральном уровне вообще 10 лет надо расписать. А так получается, что какое-то место работы выпадет из последних 30 месяцев. Скорее всего на это и не обратят внимания, но все же.
-
Дуже дякую!
-
Цього ніхто Вам не може пообіцяти ((( Продовжуйте моніторити слоти щодня, може найближчим часом побачите вільний слот самостійно. Дехто отримував паспорти за місяць вже на руки, але для цього обовʼязково замовити DHL, як тільки виготовлять паспорт
-
Чи працює завтра консульство у Торонто?
-
Так я 4 грудня ще не отримала запиту
-
Доброго вечора, підскажіть будь-ласка чи всім приходили повідомлення за 30 днів ще раз підтвердити візит до консульства?
-
Вітаю Якщо від вересня дохід 33 тис Зарплату чеками чоловікові платили Як це рахується ? Як self employed? На ці 33 тис буде додатково gst/hst ? Це перший рік в Канаді
-
www.edmonton.ca/city_government/jobs/firefighter-recruitment?utm_source=facebook&utm_medium=paid&utm_campaign=2025-firefighter-recruitment&fbclid=IwY2xjawHkF6lleHRuA2FlbQEwAAEdlcwS1wzUYdN0myhJedrwZeb7cH6lfid3VSHSbaPy3PDyy4WGe_HfDSk7_aem_sfBGeQVMTV1srEyYUMDYpA&utm_id=120212896338450695&utm_content=120212896338500695&utm_term=120212896338440695
-
Вітаю, якщо чоловік як subcontractor працює то треба тоді вже реєструвати GSt . GSt буде нарахування з моменту перетину 30 тис. Треба реєструватись і нараховувати податок .
-
Ви також можете за 2 місяці або менше подати свій паспорт на подовження. Це роблять одразу, без слоту, ставлять печатку. Таким чином Ви будете мати діючий паспорт поки будете очікувати на виготовлення нового
-
Консультація платна)
-
Який місяць зараз у розгляді?
-
Доброго вечора, підкажіть будь-ласка, якщо паспорт вже прибув у консульство в Едмонтоні, чи потрібно брати апоінтмент чи просто можна приїхати в консульство та в живій черзі отримати паспорт?
-
В тому і справа, що я писала лист до консульства, мені відмовили. Вище є фото. А літати за скаргами не маю можливості, до дешевше буде заплатити по 109 Дол і знову подати на перміти дітям, ніж на 400-500 літати до Торонто. Як би то вже за паспортами, то інша справа. Просто тепер не розумію куди звертатися та де шукати паспорти. І коли вони будуть???
-
Ми на етапi пр. Мед огляд зарахували старий за 2022-2023 роки нам та дiтям
12 Jan 2024, 17:45
371518/433031
3 minutes ago