PR CUAET
-
Доброй ночи. А есть возможность словить слот не через e-consul? Буду благодарна за ответы🎄
-
Все залежить від сукупності факторів і наданих доказів. Я зараз читаю судові справи, апеляції по гуманітарній програмі. М'яко кажучи, я в шоці. Щодо дітей, то є конкретні апеляції, де суд підкреслює: діти - це важливе, але це не може бути домінуючим фактором, лише сукупність факторів. Причому навіть немає обов'язку підтримувати міжнародні конвенції, які підписала Канада. Крім того, з того, що я читаю, треба просити конкретні винятки з законодавства - IRPA. Візьміть ще консультації. По проблемах здоров'я Інна Коган любить працювати. Тут має бути інформація про неї, або у гілці Вебінари подивіться. Вони дають першу консультацію безкоштовну. У будь-якому випадку, гуманітарна програма - це лотерея. Я просто читаю апеляції і дивуюся, в яких ситуаціях відмовляє і офіцер, і суд. То раджу послухати ще кількох спеціалістів. Ну і завжди можна ризикнути, заплативши гроші за подачу.
-
Це не є нормальні терміни 🤯, пишіть на веб форму , пояснюйте ситуацію можливо якось звернуть увагу🙏
-
Теж не думаю, що це буде проблемою якоюсь. Просто апліканту мороки менше так)
-
Я думаю, что и так , и так номинацию дадут, если кандидат отвечает требованиям программы. Конечно, ваш вариант проще. Я, к сожалению, не нашла на официальном сайте никакой инструкции, которая подтверждает ту или иную точку зрения. Поэтому сухо ориентируюсь на вопросы заявки, без додумывания. Если бы нужен был только опыт работы по одному ноку, это бы указали в вопросе. А так формулировки поставлены там иначе. Да и не вижу проблемы, если человек правдиво укажет в истории работы, например, что за последние 30 месяцев работал в Канаде 6 месяцев продавцом, потом год сварщиком и подается по ноку сварщика. Ведь подтверждать нужно только текущее трудоустройство и опыт работы, который релевантен этому ноку сварщика, если он использует этот период работы для номинации. Никто не будет запрашивать подтверждение работы продавцом, если у человека текущая работа по профессии сварщика и подается по ноку сварщика, имея требуемый опыт работы. На мой взгляд, это правильно, так как не должно быть расхождений в заявках на провинциальном и федеральном уровне. Ведь на федеральном уровне вообще 10 лет надо расписать. А так получается, что какое-то место работы выпадет из последних 30 месяцев. Скорее всего на это и не обратят внимания, но все же.
-
-
Так я 4 грудня ще не отримала запиту
-
www.edmonton.ca/city_government/jobs/firefighter-recruitment?utm_source=facebook&utm_medium=paid&utm_campaign=2025-firefighter-recruitment&fbclid=IwY2xjawHkF6lleHRuA2FlbQEwAAEdlcwS1wzUYdN0myhJedrwZeb7cH6lfid3VSHSbaPy3PDyy4WGe_HfDSk7_aem_sfBGeQVMTV1srEyYUMDYpA&utm_id=120212896338450695&utm_content=120212896338500695&utm_term=120212896338440695
-
Вітаю, якщо чоловік як subcontractor працює то треба тоді вже реєструвати GSt . GSt буде нарахування з моменту перетину 30 тис. Треба реєструватись і нараховувати податок .
-
Який місяць зараз у розгляді?
-
В тому і справа, що я писала лист до консульства, мені відмовили. Вище є фото. А літати за скаргами не маю можливості, до дешевше буде заплатити по 109 Дол і знову подати на перміти дітям, ніж на 400-500 літати до Торонто. Як би то вже за паспортами, то інша справа. Просто тепер не розумію куди звертатися та де шукати паспорти. І коли вони будуть???