PR CUAET
-
Я подався
-
Вітаю✨ Шановна Громадо, а чи є тут ті хто вже отримав паспорт, підкажіть чи подавали ви довідку про прописку? (Й хто мав досвід без прописки ) Раніше її не запитували , а зараз які зараз з цим справи, бо у переліку вона наче є. Дякую 🙏
-
12 января последние кто AOR получили
-
Ви питали за копії дадуть якщо приїхати? Бо я питала переслати мені по імейл, вони відмовили. Думаю поїхати, може так дадуть
-
якщо за два роки до закінчення терміну дії паспорта - то лише на виготовлення
-
Тоді подавати заявку на виготовлення нового паспорта чи продовження?
-
Если не будет подписи в нужном месте вам вернут документы
-
Ви вже ніде не стоїте. Нова система з 12 листопада. Зараз слоти приходять в чергу очікування і досить швидко.
-
Та черга давно не працює. А листопаді оновили систему отримання слотів і там є нова черга очікування. То от вона якраз працює і тут вже люди відписувалися про те, що отримали саме з цієї черги слот.
-
Добрий вечір підскажіть будь ласка в секції Optional documents у всіх є опція додавання форми imm 5257, та чи потрібна вона, дякую?
-
Читайте вище
-
Зараз в живій черзі з понеділка по четвер з 16 до 17 години отримують паспорти. Але моніторте сайт консульства перед поїздкою.
-
Я стою в черзі очікування майже рік, вже і паспорти продлили. Я гадаю ліпше слот зловить
-
Віза не переноситься в новий паспорт. Треба буде подаватися на нову. Але вже після того, як отримаєте новий ворк перміт.
-
А як же з молодшими машинами, не від ціни покупки плотиться такс?
-
Віктор, дякую за відповідь
-
спочатку новий ворк перміт, потім візу
-
Супер, наразі стою в черзі на слот на новий паспорт. А з візою тоді як бути? Чи можливо перенести її в новий паспорт?
-
Усіх з новим роком! 🎄 Питання: хтось знає чи є можливість отримати новий закордонний паспорт з таким статусом в Резерв+? Заздалегідь дякую за відповідь.
-
Так, я вказав канадську адресу, спробую знайти. Ще раз дякую Вам. 🙏🏼
12 Jan 2024, 17:45
371538/394091
5 minutes ago