PR CUAET
-
А як же з молодшими машинами, не від ціни покупки плотиться такс?
-
Віктор, дякую за відповідь
-
Супер, наразі стою в черзі на слот на новий паспорт. А з візою тоді як бути? Чи можливо перенести її в новий паспорт?
-
Я писала емейл, просила надіслати, вони відмовили. Мені занадто дорого літати за копіями, а потім за паспортами, тому навіть не питала. Бо мені два паспорти дітей треба, але сину 17, він має бути особисто , п паспорт сестри йому не віддадуть, то мені хоч не хоч , вдвох треба, а це дорого двічі літати, за копіями, потім за паспортами.
-
🔠🔠🔠🔠🔠🔠🔠 ЕДМОНТОН Долучайся до крутої ініціативи: Привіт усім, Сьогодні вихідний, а це означає знов в дорогу по пляшки😅 прошу допомогти мені тим самим допомагати нашим військовим які захищають нашу країну 🫡 я збираючи пляшки абсолютно усі кошти передаю волонтерам в Україну які забезпечують усім необхідним ( від одноразових душей і серветок до дронів і зборів на авто) Тому чекаю в приватних повідомленнях усіх бажаючих ❤️ www.instagram.com/knsh_vlad?igsh=MWducHVtczg1bTdvaA%3D%3D&utm_source=qr @VladKnsh Гарних усім вихідних 😎
-
А ворк перміт можна отримати лише до кінця березня?
-
Извините за непрошенное мнение, просто помню Вас по чату, ещё когда я ждала решения. Вы слишком углубились. Соломки ведь не подстелишь… Слова, цифры, «факты», всё ничто по сравнению с правдой. Как ни натягивай информацию под стандарты, но оно работает не так. Есть правда, и ее чуют. Все.
-
Дякую за відповідь!