PR CUAET
-
А ворк перміт можна отримати лише до кінця березня?
-
Извините за непрошенное мнение, просто помню Вас по чату, ещё когда я ждала решения. Вы слишком углубились. Соломки ведь не подстелишь… Слова, цифры, «факты», всё ничто по сравнению с правдой. Как ни натягивай информацию под стандарты, но оно работает не так. Есть правда, и ее чуют. Все.
-
Дякую за відповідь!
-
Всім доброго вечора! Хто зараз бере з Дії справку, будьте обережні, там наразі на витягу не печаток, ні підписів, і внизу приписка що не підлягає на апостиль та консульську дію, та й сама фраза дані відсутні , якщо на попередніх було чітко ніяких проблем не має, імміграційні адвокати з такими працювати стрьомаються, можуть бути відмови. Так що будьте уважні.
-
Можливо. Не можна передбачити всього - це правда. Але й подавати відверту "халтуру", знаючи, як це має бути, я теж не хочу. Тим більше що лише податки на чотирьох це більше 2500. А ще й те, що багато справ просто висить у стані очікування. Тому намагаюся зробити максимально, підбити доказову базу, показати винятковість саме нашої ситуації, бо такі вимоги. Так, поставила собі ліміт за часом 😊 Чекаю ще пару осіб з листами, які вважаю важливими. Але лист для офіцера уже наполовину написаний. Так що дякую, вже дію 🥰
-
Konstantin [8160028447] попереджений (1 з 3). Причина: неповага до учасників групи
-
/warn неповага до учасників групи
-
Коледж нормальний, це не diploma mill. Краще дивіться відгуки щодо саме цих програм, бо навряд відгуки про заняття англійською у vcc мають стосунок до бухгалтеських. 1,5 місяців - це напевно один предмет, а не програма. Можете дивитися програми, куди цей курс входить, буде детальніша інформація, а також час від часу інфосесії по конкретних програмах. В залежності від того, яка у вас мета, можете запитати пораду в українських групах ванкувера, там є кілька бухгалтерів
-
❗️❗️❗️ Надалі за подібні лінки і скріншоти буде йти функці 1/3 автоматично Повідомлення видалено
-
1. Напишіть текст по таймеру 2. Проаналізуйте помилки самостійно, спробуйте знайти що було невірно 3. Збережіть ваш текст, це буде текст "до виправлення помилок" 4. Розберіть, які ще помилки ви не помітили разом з chat GPT 5. Випишіть окремо речення з невірного тексту до виправлень і вірний текст після. 6. Тепер кожен день дивіться на картку з невірним реченням, вгадуйте яке було правильне речення. Повторюйте кожен день / через день. Приклад карток для повторення До: The technician (said confidently) that it would not be affected in any way. Після: The technician assured that it would not be affected in any way. Дивлячись на картку "до" треба вгадати правильне слово в картці "після". Я для цього використовую мобільний додаток Ankі, але може бути і якийсь інший.
-
Також запитаю, ми де мій в когось є - Наумовець Тетяна -Торонто 13.05.2025 на 12.40. Дуже прошу не скасовуйте його 🙏