PR CUAET
-
Konstantin [8160028447] попереджений (1 з 3). Причина: неповага до учасників групи
-
/warn неповага до учасників групи
-
Коледж нормальний, це не diploma mill. Краще дивіться відгуки щодо саме цих програм, бо навряд відгуки про заняття англійською у vcc мають стосунок до бухгалтеських. 1,5 місяців - це напевно один предмет, а не програма. Можете дивитися програми, куди цей курс входить, буде детальніша інформація, а також час від часу інфосесії по конкретних програмах. В залежності від того, яка у вас мета, можете запитати пораду в українських групах ванкувера, там є кілька бухгалтерів
-
❗️❗️❗️ Надалі за подібні лінки і скріншоти буде йти функці 1/3 автоматично Повідомлення видалено
-
1. Напишіть текст по таймеру 2. Проаналізуйте помилки самостійно, спробуйте знайти що було невірно 3. Збережіть ваш текст, це буде текст "до виправлення помилок" 4. Розберіть, які ще помилки ви не помітили разом з chat GPT 5. Випишіть окремо речення з невірного тексту до виправлень і вірний текст після. 6. Тепер кожен день дивіться на картку з невірним реченням, вгадуйте яке було правильне речення. Повторюйте кожен день / через день. Приклад карток для повторення До: The technician (said confidently) that it would not be affected in any way. Після: The technician assured that it would not be affected in any way. Дивлячись на картку "до" треба вгадати правильне слово в картці "після". Я для цього використовую мобільний додаток Ankі, але може бути і якийсь інший.
-
Також запитаю, ми де мій в когось є - Наумовець Тетяна -Торонто 13.05.2025 на 12.40. Дуже прошу не скасовуйте його 🙏
-
Подскажите пожалуйста , можно ли подаваться на продление Work Permit , из другой страны , дочь сейчас в Англии , или же нужно быть физически в Канаде . Спасибо заранее за ответ
-
Може ж в групі ця людина, то хочу повідомити що її слот в моєму кабінеті . Я його не скасовую висить
-
@OstapBosak доброго дня Підкажіть будь ласка, чи є можливість допомогти з питанням, якщо працюю як self-employed вчителем в Канаді, так і вказувати при подачі на продовження OWP? Нічого не реєструвала, так як дохід ще до 10 тис за 2024 рік
-
Доброго вечора! Якщо у вас мета отримати знання і достатньо буде сертифікат, то можу звернути вашу увагу на канадську компанію Lilico. Викладання українською, термінологія - англійською. Курси онлайн, по закінченню - сертифікат. Але ж якщо потрібен саме диплом, то тоді вони вам не підходять.
-
Нужно быть физически в Канаде
-
Доброго вечора! Шукаємо працівників для кількох наших компаній. 🔥Вакансії: ✔️СММ з англійською і досвідом від 1 року Обовʼязки: - зйомка і монтаж контенту - планування постингу в соціальних мережах - таргет - продажі ЗП: вказуйте в резюме Район - Mississauga ✔️Маркетолог фул-тайм, англійська мова обов’язково. Обовʼязки: - дослідження ринку - створення і впровадження маркетингових стратегій і кампаній - контроль бюджету - звітування перед керівництвом і замовниками - контроль продажів - пошук нових перспективних каналів для просування ЗП: вказуйте в резюме Район - Mississauga ✔️Хатня помічниця на парт-тайм Обовʼязки: - прибирання 2ох кімнатної квартири - прання - приготування їжі - вигул собаки - закупка продуктів Район - Etobicoke ЗП - $18/год під час випробувального періоду. ✔️Бухгалтер- досвід в Канаді від 1 року, англійська, французька буде плюсом Обовʼязки: - Буккіпінг - Такс Файлінг (індивідуальний та корпорації) - Робота з CRA аудитами - Пейрол - Навчання студентів - Знання Американської податкової системи буде плюсом Район - Mississauga ЗП $30/год на випробувальний термін, далі вище ✔️Клієнт-менеджер з англійською та французькою мовами (бажано хоч одна з цих мов) Обовʼязки: - відповідати на дзвінки і надавати консультації - менеджети пошту - створювати лідів і клієнтів в CRM системі компанії - відповідати в соціальних мережах Район - Mississauga ЗП від $20/год ➡️Всі резюме скидати на імейл [email protected] 🙏🏻 Якщо ви не підходите, то будь ласка НЕ відправляйте резюме, бо ви не отримаєте ніякої відповіді.