PR CUAET
-
Добрий день, під скажіть будь ласка, відповіді на такі питання: 1). За скільки місяців до закінчення RAMQ потрібно його продовжувати . Як я зрозуміла, за 3 міс до закінчення, чи є це достовірною інформацією? 2). Якщо в квітні закінчується RAMQ і вору перміт, чекаю на новий паспорт який буду використовувати для продовження своїх документів, в логічно що для продовження RAMQ у мене не буде нічного нового що зможу запропонувати, що потрібно в такому випадку робити 3). Чи є у когось контакти волонтерів, організацій котрі займаються допомогою іммігрантів у питаннях з продовженнями вору перміт тощо в Монреалі. Буду дуже вдячна!
-
Так електронним підписом який окрім України ніде не приймають, я розмовляла зі своїм міграційними адвокатом, вони такий "бояться брати". Бо він оформлений некоректно, і я не лякаю, просто попередила, що наразі такий документ
-
Те кто долго ждут решение по WP, вы звонили им или писали через веб-форму? Ждем с июля, а тут многие получили кто позже подавался.
-
Поняла , спасибо
-
Коли наступна доставка паспортів в Торонто?
-
Підкажіть будь ласка коли у Вас був виготовлений паспорт і як доставлявся дип поштою чи DHL ? . Просто хочу зорієнтуватися по термінам
-
Платили. Также добавляли комментарий, что уже подались на ПР по семейной программе для украинцев. Приехали в начале программы CUAET, уже меньше полугода до окончания WP.
-
Дип поштою чекаєте доставку ?
-
Дякую, слушна порада, мождиво я забагато концентруюся на своєму тексті, замість над коректнішою версією
-
Добрый вечер. Я заполняю анкету на визу b1/b2. Если у меня есть подруга в сша (с гринкой), мне лучше указать ее адрес в планах на посещение или выбрать просто отель какой-то? Или вообще без разницы?
-
Щиро вдячний за відповідь, малої паспорт був готовий 12 листопада, чекаємо на доставку в Едмонтон. Коли у Вас був виготовлений?
-
Н&с