PR CUAET
-
Будь ласка, припиніть годувати москальських тролів! Панове модератори, вилізла гнида - одразу в бан, ніяких "mute". Зараз ще понабігають!
-
Трохи не зрозуміла,якщо мати з 2ма доньками в Канаді одній дитині 13 а іншій 31, а син 22роки і чоловік в Україні. То Мати вказує всіх ? 2 доньки отримують pr і мати,а чоловік і син через силу того що в Україні,ні ?
-
Ну і джоб офер на 12 місяців або фуллтайм
-
І щоб зарплата була середня по вашій професії або вище
-
Так, це вона. ПРосто ви себе зазначаєте як не оплачуваний помічник, і вид - родич
-
Ще школу закінчити
-
Якщо віза не горить, тоді спочатку перміт, потім віза, бо так більше шансів що дадуть і дадуть на довго
-
Дякую)
-
А можно узнать за минимальные условия? Я знаю, что нужно отработать год и сдать английский но совсем не знаю деталей
-
Так, підходить. Усі навкруги мене скористались саме цим. Тільки я пішла по Атлантиці. До речі піар вже і отримали. Галіфакс
-
Канада на законодавчому рівні не вимагає апостилm/ Наразі це не змінилося, і якигось точних планів на зміну цього я на разі не бачив
-
Так, потрібно вказувати всіх залежних (чоловік та діти до 22ох які не одружені). Їм треба буде і біометрію, і медогляд і інформацію і документи, навіть якщо зараз ПР не будуть робити. Єдина різниця, це якщо ПР їм не робити за них не треба платити мито
-
Доброго дня пане @OstapBosak ! Чи є у вас якась інформація про Apostille Convention що з 11 січня!І Чи буде просити IRCC апостиль для подання на PR чи достатньо перекладів у сертифікованого перекладача!? Дякую!
-
Червень
-
Можна поїхати
-
У нас ні у кого в знайомих Галіфакс не запросив. Але у чаті чула такі випадки нерідкі
-
Саме так, ви праві. Допомагати заповнювати.
-
Shhh... quiet now. Muted Кассандра for 1 hour.
-
/mute 1h
-
Оскільки вам 24 роки, ви є окремою особою від ваших батьків. Тому якщо у вас немає Українського громадянства, ви на жаль не підходите під програму CUAET Ви можете податися на звичайну візу щоб провідати батьків, але ваш статус буде лише туристичний
12 Jan 2024, 17:45
3716/457421
less than a minute ago