PR CUAET
-
@servis_for [6944979910] попереджений (1 з 3). Причина: розміщення реклами в чаті платне
-
Я свободный слот жду с апреля 😞
-
Можливо, Ви вже заповнили заяву і можете підказати що ж писати?
-
Будь ласка підскажіть! Якщо вийшов строк дитячого паспорту, чи можливо його продовжити в порядку живої черги( якщо ніколи не продовжували) чи тепер тільки новий робити?
-
Доброго вечора. Підкажіть будь - ласка куди і як відправити паспорт дитини для вклеювання візітор візи, які документи потрібно покласти разом із паспортом. Знаходимось в Канаді , провінція Альберта. Дуже дякую.
-
Вона не ставила галочку, що працюватиме, звісно, людині 89 років. То їй видадуть візітор рекорд?
-
Я не знала про новую очередь.Спасибо.
-
Люди рятуйте! IMM 0191 мій консультант в пункт 3 вписав жінку мою. Я основний аплікант, моя сестра має паспорт Канади. Жінка зі мною в Канаді, але він ії вписав в 3 пункт. Що робити??? Можно цей документ замінити на новий? Чи додати другий новий документ де жінки немає в пункті 3? Чи чекати і нічого не робити?
-
Вітаю! Підкажіть будь ласка, дитині 8 років. Яку суму сплатити за оформлення закордонного паспорту. На сайті написано за оформлення закордонного паспорта особі до 16 років консульський збір не стягується. Натомість стягується збір лише за розгляд заяви-анкети. Яку потрібно сплатити суму? Дякую за відповідь
-
Доказывать «обратное» будете сами офицеру. Мы сдавали справки из Дии. Через месяц у меня запросили оригинал с «мокрой печатью», у мужа нет. Заказывали через фирму в Украине, передавали НП. Срок передачи в Торонто справки 5 дней. Цена 950 (без перевода и апостиля) и 750 услуги НП.