PR CUAET
-
Мені не відповідали. Ви оплачуєте доставку в поштовій службі, пишете заяву і квитанцію з заявою відправляєте в посольство. Потім чекаєте, щоб вам прислали трекінг-номер з пошти
-
Шукаю ученицю чи учня 9-10 років у групу для занять з української мови та літератури! 📚 Що будемо робити? • 70% часу приділяємо читанню цікавих текстів і їх обговоренню, щоб розвивати логіку, критичне мислення та вміння висловлювати свої думки. Читаємо: українські казки, твори українських і зарубіжних письменників, а також авторські казки та оповідання, які я пишу сама. • 30% часу – вивчаємо українську мову: • граматику: частини мови, побудову речень, правила правопису; • виконуємо творчі завдання, що допомагають легко засвоїти матеріал; • працюємо над словниковим запасом і правильним використанням мови. 💡 Формат занять: • Уроки проходять 1 раз на тиждень ( середа о 7 год по Альберті) • Група 2-3 дитини для максимальної уваги до кожного. ⏱️ Тривалість: 45 хвилин. 💵 Вартість: 15 доларів за урок. ✨ Заняття цікаві, інтерактивні та побудовані так, щоб дитина із задоволенням навчалася та розвивала свої навички! 📩 Пишіть, щоб дізнатися деталі та приєднатися! Відгуки www.instagram.com/p/DAnCH7GxLVy/?igsh=MW42OHFrM3VtejVzaw==
-
Оголошення 🔔 Набір у групу з вивчення української мови з нуля для дітей від 6 років! 📚 Що будемо робити? • Почнемо з азів: навчимося читати та писати українською мовою. • Поступово освоюватимемо основи граматики, правильну вимову та поповнюватимемо словниковий запас. • Виконуватимемо творчі завдання, які допоможуть легко та цікаво засвоїти новий матеріал. • Використовуватимемо інтерактивні методики, щоб навчання було захоплюючим і невимушеним. 👥 Формат занять: • Група з 2-3 учнів, що дозволяє приділити увагу кожній дитині. • Індивідуальний підхід до кожного учня для комфортного засвоєння матеріалу. ⏱️ Графік занять: • 2 рази на тиждень: середа та четвер. • Час: • 2:00 за Альбертою • 4:00 за Торонто • Тривалість уроку: 45 хвилин. 💵 Вартість: 15 доларів за урок. ✨ Навчання побудоване так, щоб зацікавити дитину, розвивати її здібності та зробити процес легким і приємним! 📩 Пишіть, щоб записатися чи дізнатися більше! Відгуки www.instagram.com/p/DAnCH7GxLVy/?igsh=MW42OHFrM3VtejVzaw==
-
Думаю, що консульство відіграє роль
-
Діє
-
🔔 Набір на уроки математики для учнів від нуля до 6 класу! 📚 Що пропоную? • Навчання за індивідуальними методиками, які я розробила, щоб максимально зацікавити дитину та допомогти їй легко засвоїти матеріал. • Працюю за програмами НУШ та Інтелект України, адаптуючи їх до потреб вашої дитини. • Використовую інтерактивні завдання, які роблять уроки цікавими та мотивують до навчання. • Гарантую, що дитина впевнено освоїть основи математики, навчиться швидко рахувати, логічно мислити та з легкістю вирішувати завдання будь-якої складності. ⏱️ Графік занять: • Вівторок і середа. • Час: 2:00 за Торонто. • Тривалість: 1 година. 💵 Вартість: 25 доларів за індивідуальний урок.
-
О котрій годині в Едмонтоні викидають слоти ? І по яким дням, хтось знає ?
-
Щодня, крім тих днів що будуть субботою та неділею в майбутньому. Наприклад сьогодні давали слоти на 27 червня (то буде п'ятниця) а завтра і післязавтра не будуть нічого давати бо 28 і 29 червня то вікенд. Найближчі слоти в цю неділю будуть вже на 30 червня!
-
Хто підкаже, якшо один з сім'ї отримує пр інший отримує автоматично?
-
Так, ви ж додаєте членів своєї родини в аплікацію , на провінційному рівні там просто імʼя і дата народження, а на федеральному там буде і загрузка документів сімʼї і більш повна інформація треба буде І оплата на федеральному рівні коли, то одразу йде за всю сімʼю а не одного вас
-
нарахування почнеться на 3 тис і далі.
-
Дякую 🤗
-
В нас аналогічно, чесно кажучи не знаю чому не запрошують, high demand але але…