PR CUAET
-
В нас такий самий з жовтня ще нікого не запрошували нажаль. Я поки думаю все це більше схоже на лотерею, а не вибір high demand NOC
-
Подруга отримала вже піар по гуманітарній, подавалася в листопаді 23, у квітні 24 вже мала пластик на руках. Підходила під інші програми , 36 років, затребувана професія з підтвердженням дипломів, чудова англійська, одинока жінка, без дітей, не з зони бойових дій , є житло в Україні . А інша, з досить сильним кейсом з дитиною, яка не має можливості в Україні отримати належне лікування чекає вже рік 🤷♀️
-
Доброї ночі. Чи можна зараз подовжити паспорт без запису в консульстві?
-
Можна не ходити. А спочатку подзвонити. Що я і зробила. Довідки видають тільки у Києві. Погугліть- вся інформація є. Тому ми заказали через фірму. Дешевше. З Дніпра треба доїхати до Києва, потім другий раз знов.. сама довідка коштує 56 гривень. Я розписала як ми робили - людина поржала.. ну тоді якось самі…
-
Кому то пришли бонды ретроспективно за последние 10 лет (ну или хотя бы за годы жизни в Канаде) на RDSP account? Сколько ждали? Во всех источниках написано, что если dtc был одобрен ретроспективно, то и бонды должны прийти за предыдущие годы + текущий (до 11000 cad)
-
Доброго ранку! Можливо, хтось знає, коли востаннє прибула дипломатична пошта? Або коли планується наступна? Завчасно дякую
-
Спасибо большое. Вы с таким сталкивались? На сколько это сработало?
-
Но там нужна украинская банковская карта для регистрации. У меня её давно нет. Как быть?
-
Вітаю. Можливо хтось підкаже. Для заповнення Express Entry якій профіль IRCC треба використовувати ? У нас є 2 профілі на одну людину. На одному ми подавали заявку про продовження WorkPermit. А другий відкрили через банк CIBC. Чи немає різниці? Чи краще через тей де ми подавали на продовження? Дякую.