PR CUAET
-
/warn Флуд не по темі гілки
-
Подача по гуманітарній програмі не дає права на продовження статусу перебування в Канаді, здається, до моменту отримання AIP.
-
ок, рабочую можно сделать? Работодатели не очень хотят связываться, потому что надо платить 1000-2000, но если ты сам платишь, проблем не будет.
-
Это не так
-
@Hairdresser i @Maksym_Abrosimov, перейдіть, будь ласка, у флуд або особисті повідомленні. Ваші особисті ситуації щодо терміну дії пермітів не мають відношення до гуманітарної програми.
-
так визу можно продолжить до момента рассмотрения или просто как рабочую
-
У знайомих паспорти внесли 26 грудня. Оттава. Подавали документи 17 жовтня.
-
Добрий день, Ольго @Catcorporation2024 . Я 9 місяців в Канаді, як найманий працівник. А в Україні в мене є діючий ФОП й 4 працівники, там ми платимо податок 5% з доходу (тобто з обороту). Виходячи з Конвенції між Україною та Канадою, я маю доплатити в Канаді різницю податку? З якої суми має бути цей податок? Не з цілого ж обороту, я стільки не заробляю. Дякую заздалегідь.
-
Где можно найти ваше ответы?
-
Ні. Все так, як Вас. Більше нічого. Можна забирати
-
Извините У Вас получилась решить эту проблему
-
Добрий день. Підкажіть будь ласка хто знає скільки займає доставка паспорта з України до Оттави dhl і яка вартість?
-
Добре, може я не коректно задала питання. Тоді так: хто подавався на новий ворк перміт і на нову візу одночасно з середини Канади, бо старі закінчуються. Які результати?Що раніше отримали: ворк перміт чи візу?
-
Доброго дня! У мене така ситуація: в Дії замітила, що моє імʼя з помилкою, чи це так зараз переклад новий роблять? ( старий паспорт я Margaryta, а зараз в дії бачу, що вже Marharyta 😭) мій паспорт вже виготовлений і доставлений у консульство в Торонто. Писала на пошту в консульство, але не відповідають. Що мені тепер робити, може хто стикався?