PR CUAET
-
А ось вам трекінг)) 4 липня вони отримали від мене конверт, 11 липня я отримав готову довідку.
-
А я ще раз кажу, що ви помиляєтеся. Шанси отримати позитивне рішення людям старшого віку, які не можуть працювати і їх не будуть забезпечувати діти, набагато гірші, ніж у молодих, яким НЕ потрібно буде фінансування від держави, подобається вам, чи ні. Така реальність! Тобто це повна ахінея ставити наголос в гуманітарній аплікації на неможливості працювати, бо це пряма вказівка на велфер. Про це я вам прямо і сказав, хочете читайте по складах, хочете ні. Коли офіцер приймає рішення, яке може коштувати Канаді сотні тисяч доларів (у випадку неспроможних літніх людей), або схвалити аплікацію для економічно активних людей, які приносять користь державі, це різні речі, і поріг толерантності буде різний. Можливість себе утримувати самостійно- є одним із чинників, які розглядаються при оцінці гуманітарної аплікації!
-
Ми робили в Україні, з апостиль також. Наче з нового року буде діяти в Канаді.
-
Я не переконувала . Я за зробити в Україні .
-
я запитала буде ця довідка "без строку" , якщо я її отримаю, приїду до Канади з нею, і вона буде чи ні безстроковою, раз я з дати довідки до дати подачі не буду приїджати до Украіни. Буду цей термін у Канади. Я отримала на це відповідь. Але потім мене почали переконувати не робити цю довідку в Україні. Аргументи для цього використали не дуже переконливі.
-
Напишіть,що вам видадуть довідку чи витяг в Україні.
-
мою довідку? ви смієтесь? Ось вам про цю довідку прямо зараз пише консульство Украіни в Торонто на офіційном сайті. Що вам ще надо? А вішче на сторінкі - консульство написало і про ваш витяг, який ви вважаєте єдиним та основним. "У разі, якщо Вам необхідно отримати довідку встановленого зразка на спеціальному бланку з голограмою, це можливо зробити лише в Україні за особистим зверненням. Інформація за посиланням http://hsc.gov.ua/dovidka-pro-vidsutnist-sudimosti/ "
-
я і привела сайт Торонто, на який мене і треба орієнтуватися, якщо мене такі переконають, що не треба мені зараз робити довідку встановленого зразка на спеціальному бланку з голограмою в Україні за декілька днів, а треба цього не робити, а все відкласти до приїзда в Торонто і тут бігати чи по консульствам по запису чи по поштам відправляти туди сюди документи та заяви для отримання довідки в консульстві Торонто на базі копіі із дії.
-
Скиньте , саме довідку . Та що вище за 2019р.