PR CUAET
-
Ну і джоб офер на 12 місяців або фуллтайм
-
І щоб зарплата була середня по вашій професії або вище
-
Так, це вона. ПРосто ви себе зазначаєте як не оплачуваний помічник, і вид - родич
-
Ще школу закінчити
-
Якщо віза не горить, тоді спочатку перміт, потім віза, бо так більше шансів що дадуть і дадуть на довго
-
Дякую)
-
А можно узнать за минимальные условия? Я знаю, что нужно отработать год и сдать английский но совсем не знаю деталей
-
Так, підходить. Усі навкруги мене скористались саме цим. Тільки я пішла по Атлантиці. До речі піар вже і отримали. Галіфакс
-
Канада на законодавчому рівні не вимагає апостилm/ Наразі це не змінилося, і якигось точних планів на зміну цього я на разі не бачив
-
Так, потрібно вказувати всіх залежних (чоловік та діти до 22ох які не одружені). Їм треба буде і біометрію, і медогляд і інформацію і документи, навіть якщо зараз ПР не будуть робити. Єдина різниця, це якщо ПР їм не робити за них не треба платити мито
-
Доброго дня пане @OstapBosak ! Чи є у вас якась інформація про Apostille Convention що з 11 січня!І Чи буде просити IRCC апостиль для подання на PR чи достатньо перекладів у сертифікованого перекладача!? Дякую!
-
Червень
-
Можна поїхати
-
У нас ні у кого в знайомих Галіфакс не запросив. Але у чаті чула такі випадки нерідкі
-
Саме так, ви праві. Допомагати заповнювати.
-
Shhh... quiet now. Muted Кассандра for 1 hour.
-
/mute 1h
-
Оскільки вам 24 роки, ви є окремою особою від ваших батьків. Тому якщо у вас немає Українського громадянства, ви на жаль не підходите під програму CUAET Ви можете податися на звичайну візу щоб провідати батьків, але ваш статус буде лише туристичний
-
Для Nova Scotia skilled worker підходить?
-
Так, лише отримати інформацію від IRCC по суті і допомогати з аплікацією, але не заповнювати її ЗАМІСТЬ апліканта, якщо бути точним.
12 Jan 2024, 17:45
3718/458156
about a minute ago