PR CUAET
-
www.ramq.gouv.qc.ca/en/news/2024-12-20/extension-health-insurance-prescription-drug-insurance-coverage-ukrainians
-
А ви яку адресу вказали в Резерві? Можливо вам в Україні прийшла повістка, тому змінився статус. Тут в чаті Юрій раніше описував про таку ситуацію з його знайомим чи родичем, і як він з неї вийшов та знову отримав статус "на обліку" без будь-яких порушень. Можливо і вам вдасться таке зробити.
-
До речі. Вчора "прощупали" такий момент. Коли ти починаєш реєструватися на тест Дуолинго (єдине не знаю чи доступна ця опція до оплати чи вже, коли оплатили. Ми оплатили), там є питання куди , в які навч.заклади, ви хочете, щоб був надісланий ваш результат. Так ось думка в наступному. Перевірити чи є там у випадаючому переліку Ваш UBC. Якщо університет не приймає саме цей тест, то, скоріш за все, його в переліку і не буде.
-
Примерно также, как и в целом во всем, что происходит в иммиграционной системе. Я с вами согласна. Крайне трудно. И не понятно. Там показан прирост. Но не востребованность.
-
Добрыйрий день, підкажіть будь ласка: подаємо на подовження WP по куает. Зараз є офіційна робота, але не кваліфікована і не стабільні години. Треба брати справку з роботи і додавати до заявки на новий ворк перміт? Якщо так, в який відділ додавати цю справку? Дякую
-
Це правила транслітерації змінилися, колись я була Iuliia, а тепер Yuliia. Нічого страшного, не переживайте, якщо спитають так і пояснюйте, що це звичайна транслітерація
-
Паспорт має бути дійсним впродовж усього процесу отримання ПР. На момент винесення фінального рішення щодо вашої заявки на ПР паспорт головного заявника та його депендентів має мати не менше як 6 місяців до закінчення. Якщо буде менше, то офіцер дасть запит на новий паспорт. У вас ще 1,5 року дійсний паспорт. Є шанс встигнути отримати ПР за цей час, але це дуже впритик і залежить від того, по якій програмі плануєте подаватися. Все, що я вище описала стосується федерального рівня. Якщо ж ще треба час для отримання спочатку номінації, то варто задуматися над виготовленням нового паспорта. В чаті люди писали, що присилали дозапит на новий паспорт навіть, коли до його закінчення залишалося 8 місяців. Тому тут кому як пощастить.
-
Доброго! Згідно конвенції ви нічого не маєте доплатити, але суму по звіту треба вказати в декларації .