PR CUAET
-
Шукаю учня чи ученицю на уроки математики або української мови з нуля до 6 класу включно! 📚 Що пропоную? • Цікаві інтерактивні уроки, які захоплюють і мотивують до навчання. • Робота над ключовими навичками з урахуванням індивідуальних потреб дитини. • Гарантовані результати без стресу! 🕒 Коли? • Середа та четвер о 2 :00 ( Альберта) 4:00( Торонто) 💵 Вартість: 25 доларів за 45 хвилин.
-
Я новий паспорт 10 років тому робила. Як теперь подавати по продовження ворк перміту з новим імʼям?
-
Я з Квебеку. Мама приїхала по куает. В грудні отримали листа, що фін.допомогу перестануть платити в березні. Тобто лютий - останній місяць. Про медицину поки що до кінця діїї першого WP. Другий перміт дали до кінця діїї паспорту, але на мед.страховку я ще не відправляла запит
-
Признавайтесь,у вас тут ще є додаткові акаунти? Я ,як вчителька, бачу знайомий почерк написання тексту як мінімум в 2 акаунтах😁.
-
Якщо вони його продирявлять і віддадуть вам це тільки половина роботи буде зроблено. Вони обов'язково повинні внести всю інормацію в систему. Були випадки коли людям "анульовували" ще в Україні, а потім виявлялося що він "на руках" у людини ще. Тут t.me/prcuaet/55035/419517 можна буде перевірити потім.
-
При створенні цього кабінету приходить пароль- код на телефон і не пропускає далі,який ще вихід може бути?
-
Це вже після отримання нового ворк перміта? Так? Вибачте за дурні питання, бо я трошки у шоці з цього
-
Звичайно
-
Так