PR CUAET
-
ааа ну тоді дзвонити їм... 1-800-959-8281
-
нет. все должно быть резонно, видно, что вы можете содержать ребенка весь период в канаде
-
Выше писали ссылку на список, бирж одобреных говерментом. Деньги заводите на канадский счёт, показываете договор купли продажи заверенный нотариусом и все. Таксы платить не нужно.
-
При створенні цього кабінету приходить пароль- код на телефон і не пропускає далі,який ще вихід може бути?
-
Це вже після отримання нового ворк перміта? Так? Вибачте за дурні питання, бо я трошки у шоці з цього
-
Звичайно
-
Хто знає, чи продовжив Квебек фін.допомогу тим, хто приїхав по куает? Бо моя мама отримала в грудні листа, що лютий - буде останній місяць.
-
Так
-
Спасибо большое!
-
остаток на счету. можно по всем счетам (кроме кредитки) приложить выписку со счета за 3-4 мес последние
-
Спасибо большое. Это я сейчас заполняю анкету 5257 и не могу понять, какую сумму туда писать. Движение по счету есть, но разово большой суммы у меня на счету нет. Сколько туда минимум можно написать?
-
Добрий ранок. Можливо хтось стикався з такою проблемой, допоможіть її вирішити. Заповнила аплікацію на візітор рекорд для дитини( 15 років) , пр йшов запит на біометрію. Коли прийшли на апоінтмент, нам сказали, що аплікації помилка( замість Ім'я написано Прізвище і навпаки) , білметпію зробили правильно, як в паспорті. Сказали виправити в заявці. Як це зробити. Прочитала, що треба заповнити web form. Чи можливо , є якесь інше рішення. Дякую заздалегідь.
-
Якщо старий паспорт дійсний, можна ще почекати. Коли прийде новий ворк, тоді змінити і айді, і мед, і сін, і реєстрацію на машину
-
Про відпрацювати 1 рік - тут не знайшов: www.ontario.ca/document/non-resident-speculation-tax#section-4
-
Дякую
-
100$
-
Привіт! Скільки зараз коштує податися на візітор візу з Канади?
-
Дякую
-
Так, через веб форму виправити www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/contact-ircc/web-form.html
-
Я вчора запитувала у свого канадського роботодавця. То він мені пояснив, там де below- це недостатньо робочих рук по цій професії. А де above - то вистачає.
12 Jan 2024, 17:45
371969/472094
less than a minute ago