PR CUAET
-
Так
-
Добрий ранок. Можливо хтось стикався з такою проблемой, допоможіть її вирішити. Заповнила аплікацію на візітор рекорд для дитини( 15 років) , пр йшов запит на біометрію. Коли прийшли на апоінтмент, нам сказали, що аплікації помилка( замість Ім'я написано Прізвище і навпаки) , білметпію зробили правильно, як в паспорті. Сказали виправити в заявці. Як це зробити. Прочитала, що треба заповнити web form. Чи можливо , є якесь інше рішення. Дякую заздалегідь.
-
Якщо старий паспорт дійсний, можна ще почекати. Коли прийде новий ворк, тоді змінити і айді, і мед, і сін, і реєстрацію на машину
-
Про відпрацювати 1 рік - тут не знайшов: www.ontario.ca/document/non-resident-speculation-tax#section-4
-
Дякую
-
100$
-
Привіт! Скільки зараз коштує податися на візітор візу з Канади?
-
Дякую
-
дуже дякую. Якщо є можливість порадити бухгалтера для консультації та подачі декларації, буду дуже вдячна
-
Так. У вас не підпадає під вивільнення exempt.
-
74203 автомеханік Калгарі.
-
Тобто ви доплатили по податках , це ваше право, але можна було не доплачувати якщо ваші бізнес потужності в Україні .
-
Тоді виходить below в Калгарі та high demand Alberta. Але за 3 місяці поки нікого по цьому ноку не запросили. Тому я роблю далі висновки лотерея всі ці виборки 🤪🤣