PR CUAET
-
А ще порадили робити відразу документ про представництво батьками дітей. Там є пункт.
-
Я теж так робив, потім проконсультувався у консультанта. Ви в своєму акаунті робити заяву від ім'я дитини. Там будуть потом запитання про батьків.
-
Все про дитину?
-
Всім привіт. Я з питанням..., як правильно писати адресу, де є таке як.... ж/м Тополь - 2, буд.8, кв.23, де ж/м - це житловий масив? Це не "block", тому що там розташовано кілька багатоповерхівок (хто з Дніпра, той розуміє що я маю на увазі). І буду неймовірно вдячна, якщо напишете, як це буде в скороченому варіанті при написанні адреси. Всім дякую ❤️☺️😘
-
Не так трохи
-
Пошукайте відео на ютубі як продовжити візитор рекорд для дітей, я рік тому продовжував, але пам'ятаю так якось було трохи заплутано. Також я пам'ятаю додавав до заявки документ опису для офіцера, що я такий маю work premit до такого, заповнив цю анкету і прошу продовжити vizitor record для моїх дітей у зв'язку з тим, що вони отримали нові паспорти, а минулий vizitor record був прив'язаний до закінчення дії старих паспортів, і доклав також до заявки старі паспорти та нові, старий візитор рекорд. Через 3 тижні отримав на пошту нові документи
-
Одною з умов програми є наявність «звʼязків» з Канадою, тобто треба показати, що ви тут будуєте життя - ходите на курси мови якщо треба, діти в школі, на гуртках, маєте друзів (від них листи підтримки), працюєте, арендуєте, ітд. Тобто що ви тут зробили все можливе щоб побудувати життя заново. І від всіх цих «сфер» життя треба листи підтримки. Це навряд чи можна зробити тільки приїхавши. Хоча б якийсь час треба напрацювати це все потрібно. Плюс показати потрібно фінансову незалежність, тобто показати що ви самі себе забезпечуєте своїм доходом і не бути отримувачем виплат по безробіттю, для малозабезпечених та інших соціальних виплат. Виплата для українців одноразова сюди не входить.
-
Якщо хтось з цим стикався: мій диплом підтверджено в Німеччині, чи є можливість використати підтвердження від КМК в Канаді?
-
Добрий день, в анкеті на продовження візітор рекорд дітям йдуть спочатку запитання як би про мене, я так думаю, мені спочатку відповідати про себе, в якому я статусі і тд? А потім про family member , то вже про дитину ? Чи з самого початку про дитину все відповідати ?
-
А Саскачеван? Там же тоже после 6мес можно подаваться?
-
Ось таке
-
Мені присилали електронною поштою після здачі екзамену, я його і прикріпляла