PR CUAET
-
В 22-23 рр.видавали ? Зараз тільки витяг , брали півроку тому.
-
До речі, ось на офіційному сайту консульства toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/5467-dovidky/5468-criminal-record-check читаю: ... і де тут "15" днів? вказано 6-5 тижнів. і ціна 40 долларів. Там, до речі, пишуть і про справку, яку я збираюсь отримати і консульство пишить, що це не "незрозумілий документ", а як раз Довідка про несудимість "встановленого зразка на спеціальному бланку з голограмою". І самі вказують, що всі дані вони як раз і отримують з того самого МВС.... Для отримання довідки Вам слід подати: 1) Оригінал паспорта громадянина України для виїзду за кордон; 2) Заяву ( .docx , 13.96 Кб ) встановленого зразка; 3) Сплатити консульський збір. Вартість послуги складає 40 канадських доларів. Оплата здійснюється у формі money order (який можна придбати у банку, де відкрито рахунок, або у відділенні Canada Post) payable to the Consulate General of Ukraine in Toronto. Тривалість отримання відомостей з України сягає, як правило, 5-6 тижнів. На час дії воєнного стану отримання інформації від компетентних органів може тривати довше. Звертаємо увагу, що Консульство видає довідку на бланку установи на підставі відомостей про притягнення до кримінальної відповідальності, відсутність (наявність) судимості або обмежень, передбачених кримінальним процесуальним законодавством України, отриманих від Міністерства внутрішніх справ України. Щоб пришвидшити оформлення довідки про несудимість, Ви можете самостійно замовити виготовлення витягу з інформаційно-аналітичної системи «Облік відомостей про притягнення особи до кримінальної відповідальності та наявності судимості» в електронній формі на сайті vytiah.mvs.gov.ua. Після отримання електронного витягу, Ви звертаєтеся до Консульства для оформлення документа на офіційному бланку. У цьому випадку необхідно окрім перелічених вище документів подати роздрукований витяг. Зазначену послугу можливо отримати, надіславши документи поштою. У цьому випадку подається не оригінал, а якісна копія першої сторінки паспорта громадянина України для виїзду за кордон, заповнена і підписана заява та money order на 40 канадських доларів (роздрукований витяг за бажанням). Також має бути вкладений передплачений конверт із зазначеною зворотною адресою. *У разі, якщо Вам необхідно отримати довідку встановленого зразка на спеціальному бланку з голограмою, це можливо зробити лише в Україні за особистим зверненням. Інформація за посиланням http://hsc.gov.ua/dovidka-pro-vidsutnist-sudimosti/ Прийом громадян з оформлення довідки про відсутність судимості: понеділок, вівторок, четвер, п’ятниця -
-
ви мене здивували :) . Тобто оця орігінальна справка із самої краіни Украіна прямо з Мінистерства Внутрішних Справ, в яком і як раз ці всі дані про несудимість зберегаються і з цього державного органу всі українськи консульства у світі і отримують цю інфо для довідок від себе - це ви назвали "незрозумілий документ". Ну дуже дивно. Видають її від 1 до 7 робочих днів в заложності від вашого бажання і оплати. Також дивно, що сума сплати за цю довідку в Україні від цих днів виготовлення є від 500 до 850 грн, тобто це від 18 до 28 канадських долларів. А що, консульство наше це робить ще дешевше? Ну і для того, щоб вам ця довідка не була "незрозумілим документом" - є офіційна можливість її перевірити. Щоб перевірити справжність документа, потрібно завітати на сайт МВС wanted.mvs.gov.ua/test/ , ввести дані, зазначені у готовій довідці про несудимість, у відповідних графах. Но я повністю впевнена, що як раз іміграційни офіцери це знають, як працювати з оригінальними довідками.
-
Дають витяг як з дії тільки з мокрою печаткою. Мені мама в Україні брала і привезла
-
Таку вже не видають
-
Оформлення довідки в українському консульстві на англійській мові, яка точно підходить для імміграції, займає 10-15 днів, процедура проста і зрозуміла, коштує дешевше аніж звіряти її десь, перекладати та мати незрозумілий документ із невизначеним строком дії та питанням діє вона чи ні, якщо зробив до виїзду.
-
тоді ще раз читайте по слогам що я написала вище і ось моя цитата і спробуйте найти тут щось із того, що ви пишите вже в другий раз, помислите, хто такі "люди у віку", про яких я пишу ...Ви, мабуть, щось до себе прикладаєте і це у вас забирає вашу якусь надію. Але я писала не про вас і ваш кейс. : "Зазвичай, коли приводять вдали кейси по отриманню по гуманітарної програмі - то це люди у віку які вже не можуть працювати і не можуть досконало вивчати англійську, але в них вже живуть в Канаді родичи, які будуть страждать без нього, як і він без них, і людина не може покинути Канаду, бо йому нікуди вже повертатися, та він потребує догляд. Оце - гарантована гуманітарна програма. Базове тут - це не можливість працювати та не можливість вивчати мову і є зв`язок з кимось, хто вже живе в Канаді. І діти тут ні до чого. Якщо використовувати аргумент "нему куди повертатися та є загроза" - то це шлях скоріше до статусу біженця."
-
Подала заявку 29 августа, вчера пришло письмо и деньги вернулись, дебит карта
-
Я оставляла пустое поле, там же в скобках указано if applicable