PR CUAET
-
Спасибо большое. Сегодня проверю своё приложение к диплому
-
Добрий день! Підкажіть будь ласка правильні дії? У дитини 16 років вже є новий паспорт, старий в квітні закінчується, та work permit and study permit and visa, відповідно теж закінчуються. Що все ж таки спочатку подавати? На подовження study and work permit або visitor records? Або може одночасно можна це робити? Дякую!
-
Кто нибудь запрашивал с консульства в Торонто скан копию первой страницы нового паспорта?я тут выше читал что в Эдмонтоне такое было!
-
Почитайте чат на протяжении года, ответы консультантов в этом и других чатах и поймете почему не надо писать ничего лишнего, зачем себе создавать проблему там где ее можно избежать? Но если вы упрямо хотите потом до запросов ненужных документов то пишите как считаете нужным 🤷♀️
-
Привіт, підкажіть будь ласка, хто став в чергу очікування, ви довго вже чекаєте на пропозицію про слот? І хто отримав їх, то ви вже давно стояли в черзі?
-
Дякую
-
Привіт. Цікаво почути, який в кого статус з людей які подавались 8-15 листопада 2023? Чи є хтось хто отримав наступний після єліджибіліті етап?
-
Да как вам угодно. Я уточняла этот вопрос у иммиграционного консультанта и адвоката (правда не украиноязычных и не их этого чата). И они подтвердили мою версию: Опыт пишем как есть на самом деле, документы только по ноку, который соответствует программе. Никаких проблем там нет. Никому в AAIP не нужны письма по другим ваши профессиям, которые не относятся к программе.
-
Подавали в липні 2024, ще чекаємо.
-
Це дуже дивно, новий паспорт повинні видавати з таким самим імʼям як і старий, бо дійсно пояснювати кожного разу що це одна і та ж людина, це вже занадто. В заяві ми пишемо своє ім’я транслітерацією саме для того, щоб вони написали так само в новому паспорті. І потім вони дають нам анкету підписати і перевірити правильність написання. Як так вони потім пишуть ім’я як захочуть? +1 фобія в моєму листі 😳