PR CUAET
-
чесно не знаю, я в цьому не розбираюсь і не цікавилась😅 наче публічна, але я знаю що акції є в них)
-
Привіт. Цікаво почути, який в кого статус з людей які подавались 8-15 листопада 2023? Чи є хтось хто отримав наступний після єліджибіліті етап?
-
Да как вам угодно. Я уточняла этот вопрос у иммиграционного консультанта и адвоката (правда не украиноязычных и не их этого чата). И они подтвердили мою версию: Опыт пишем как есть на самом деле, документы только по ноку, который соответствует программе. Никаких проблем там нет. Никому в AAIP не нужны письма по другим ваши профессиям, которые не относятся к программе.
-
Судячи з відгуків у цьому чаті Оттава взагалі умнічкі.
-
Привіт! Ставила в чергу очікування спочатку доньку, потім себе на новий паспорт (в один день), це було 10 грудня 2024р. Мені запропонували слот 24 грудня 2024р, а доньці не запропонували ще, хоча вона була перша в черзі на чергу😅🙈
-
Подавали в липні 2024, ще чекаємо.
-
Оттава 2-3 тижні. Торонто 3-4 тижні Едмонтон від 4 тижнів і більше...
-
Це дуже дивно, новий паспорт повинні видавати з таким самим імʼям як і старий, бо дійсно пояснювати кожного разу що це одна і та ж людина, це вже занадто. В заяві ми пишемо своє ім’я транслітерацією саме для того, щоб вони написали так само в новому паспорті. І потім вони дають нам анкету підписати і перевірити правильність написання. Як так вони потім пишуть ім’я як захочуть? +1 фобія в моєму листі 😳
-
Чесно кажучи не цікавився.
-
Доброго дня Хто вже подавав на продовження WP, які зараз +- терміни розгляду заявки?
-
Доброго дня, зловив слот недавно і не можу знайти який перелік документів я маю мати з собою для створення нового паспорту. Міг би хтось сказати які документи вони принесли з собою?
-
Я чекала десь 2 тижні і слот прийшов на пошту
-
дякую!
-
то поцікавтесь..це у ваших же інтересах)
-
перевірте на сайті якщо публічна - то Corporate Tax Return code роботодавця офіцер може запросити в компанії напряму, якщо захоче (але дуже навряд чи він захоче) Почитайте в чек-листі...там написано, що якщо це публічна компанія - треба щоб роботодавець був готовий надати документи по списку, але це якщо офіцеру щось не сподобається чи викличе підозри Я такі документи не надавала, номінацію отримала Офіцер лише написав лист на роботу, де попросив підтвердити, що я там щє працюю, і що вони дійсно видавали такий референс летер
-
У меня заняло месяц.
-
Зайшла на сайт перевірити слоти, а там повно вибиває, якийсь глюк напевно? І Оттава, і Торонто...Хтось заходив?
-
Мне кажется, что вы девушки говорите об одном и том же, но разными словами…🤔
-
Отже українці з CUAET не є вийнятком і не маючи статусу їм доведеться сплатити податок нерезитента прикупівлі житла? Якщо тут є ті хто мають досвід купівлі в Онтаріо без статусу. Напишіть про свій досвід. Дякую🙌
-
Дякую що поділились
12 Jan 2024, 17:45
372025/467023
4 minutes ago