PR CUAET
-
Оформлення довідки в українському консульстві на англійській мові, яка точно підходить для імміграції, займає 10-15 днів, процедура проста і зрозуміла, коштує дешевше аніж звіряти її десь, перекладати та мати незрозумілий документ із невизначеним строком дії та питанням діє вона чи ні, якщо зробив до виїзду.
-
тоді ще раз читайте по слогам що я написала вище і ось моя цитата і спробуйте найти тут щось із того, що ви пишите вже в другий раз, помислите, хто такі "люди у віку", про яких я пишу ...Ви, мабуть, щось до себе прикладаєте і це у вас забирає вашу якусь надію. Але я писала не про вас і ваш кейс. : "Зазвичай, коли приводять вдали кейси по отриманню по гуманітарної програмі - то це люди у віку які вже не можуть працювати і не можуть досконало вивчати англійську, але в них вже живуть в Канаді родичи, які будуть страждать без нього, як і він без них, і людина не може покинути Канаду, бо йому нікуди вже повертатися, та він потребує догляд. Оце - гарантована гуманітарна програма. Базове тут - це не можливість працювати та не можливість вивчати мову і є зв`язок з кимось, хто вже живе в Канаді. І діти тут ні до чого. Якщо використовувати аргумент "нему куди повертатися та є загроза" - то це шлях скоріше до статусу біженця."
-
Подала заявку 29 августа, вчера пришло письмо и деньги вернулись, дебит карта
-
Я оставляла пустое поле, там же в скобках указано if applicable
-
college-ic.ca/protecting-the-public/find-an-immigration-consultant Тут можно проверить что ваш иммиграционный консультант зарегистрирован и имеет лицензию. Возможно кому-то пригодится для поиска консультанта или проверки.
-
Написав вам, бо ви ретранслюєте хибні умовиводи, які спочтку один "блогер" почав репродукувати. Можна посилання на офіційне джерело, де вказано, як офіцер має розглянути, чи не має інших потенційних програм, які критерії визначення можливості подати через економічну програму? Ті, хто подає по гуманітарці, не мають інших можливостей, а не просто не хочуть вчити мову. Просто цікаво, яке буде обгрунтування. Офіцер, що напише, що "хай людина, не займається дурницями, а йде в ІТ і тоді зможе податися через два роки"? Чи може, "нема чого сидіти в Онтаріо, хай їде в Юкон". У кого відмови, я підозрюю проблеми зовсім з іншим, з establishment (без роботи який establishment?), також підозрюю, що помилково вказують причини, які покриваються біженством, наприклад, загроза життю. Таким чином ці аргументи можуть бути відкинуті офіцером, от вам і швидка відмова.
-
І це мені до чого ви пишите? Я що - агітатор за гуманітарну програму? Ви щось не те прочитали чи не уважно читали. Читайте ще раз - там декілька крітерієв і тому вона і має малий ліміт позитивних рішень у бюджеті навколо 2000 на рік, що розрахована на домогу тим, хто вже в Канаді, та він не може отримати PR через імміграційни програми , але його депортація буде не гуманна і буде розлучати його з його рідними. Ось і навантаження свій мозок думкою - і хто ж це і чому людина не може отримати як усі PR? І чому ця програма і зветься гуманітарною? А прочитати текст і побачити тільки, що «програма розрахована на тих , хто не може працювати» - ну це треба мати якесь криве бачення чи «дивитись у книгу, а бачити фігу». І відмови як раз і торкаються тих, хто може працювати чи може вчити англійський і може йти по імміграційним програмам.
-
Суд не приймає рішення про видачу ПР, а повертає справу на розгляд до IRCC і може дати інструкції, що потрібно врахувати. Оцими твердженнями, що програми для тих, хто не може працювати, ви вводите людей в оману. Ви знаєте як приймаються рішення, коли потрібне фінансування від провінції (бо медицина і велфер - це саме їх юрисдикція)? От зараз і йдуть відмови. Отримати ПР по гуманітарній, де чітко видно, що люди сядуть на шию державі, завжди набагато важче.
-
If you need help with your Alberta Opportunity Stream or Alberta Express Entry Stream application, email [email protected]. If you need help with your Rural Renewal Stream application, email [email protected]. If you need help with an entrepreneur stream EOI or application, email [email protected]. If you need assistance with your Alberta.ca Account call the Alberta.ca Account contact centre at 1-844-643-2789 or visit the account.alberta.ca. For any online fee payment issues, contact the Service Alberta Contact Centre by phone at 1-844-643-2788 or by email at [email protected].