PR CUAET
-
Ясно,так і зроблю
-
Доброго дня,цікавить робота в Ванкувері і на його околиці,будь яка терміново.
-
А ви знаєте ту людину?Та людина навіть підтвердити не зможе .Який сенс у цьому слоті?
-
Ольга, вітаю! Мене також цікавить питання вартості консультації з Вами щодо self-employed та подання декларації.
-
Calgary .12 % above. 941 - Processing and manufacturing machine operators... Здається що ці списки застарілі трохи, якщо там є 2023 рік, то 24 і 25 це були прогнозовані дані. Все таки рекордне число студентів, біженців і CUAET змінили цю ситуацію. Альберта за останні роки також отримала рекордні числа внутрішніх канадських мігрантів, особливо Калгарі. Але все таки від цих таблиць можна відбиватись і чогось очікувати.
-
Слот прив'язаний до вашого аккаунта. Цю людину не приймуть.
-
Можна.
-
А без нього начебто не можливо зробити закордонний паспорт. Він у нього закінчуються.
-
До цих пір було не можливо. В Європі в ДП документ. А навіщо він вам?
-
Я ) 25 січня Біо, 12 листопада 2024 дозапит документів і все. 🫥
-
Ні , не можна, це можна робити лише в Україні або у Європі.
-
Ось і ми десь через 5 -7 днів від виготовлення зробили оплату.Оплату скинули на пошту консульству.Сижу переживаю чи встигли відправити DHLа може вже склали у ДИП пошту.Тепер ще сину окремо замовляти доставку🤪
-
Добрий день. Підскажіть, будь-ласка, які зараз вимоги до працедавця щоб податися на pr по AOS ? Може хто має лінк, щоб почитати про це?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Чи можливо оформити внутрішній паспорт в Канаді, сину 14 років. В тому році я дивилася що можливо замовити , а в цьому році не можу знайти.
-
Тут важливо не тільки (і не стільки) коли доставлять у Торонто, а саме коли його консульство внесе в базу. Я чекаю ще з вересня 2024. :((. І теж Торонто.
-
Достатньо діджітал версії довідки про несудимість для подачі на ПР.
-
Ясно( чекаємо
-
Так,на електронну адресу
-
Дякую за відповідь, чекаємо 😔
-
У нас ще був не виготовлений паспорт сина,тільки сьогодні здвинувся з місця.А здали документи ще 16 грудня.А так би можна було всі одразу замовити
12 Jan 2024, 17:45
372260/466930
9 minutes ago