PR CUAET
-
Я ) 25 січня Біо, 12 листопада 2024 дозапит документів і все. 🫥
-
Ні , не можна, це можна робити лише в Україні або у Європі.
-
Ось і ми десь через 5 -7 днів від виготовлення зробили оплату.Оплату скинули на пошту консульству.Сижу переживаю чи встигли відправити DHLа може вже склали у ДИП пошту.Тепер ще сину окремо замовляти доставку🤪
-
Добрий день. Підскажіть, будь-ласка, які зараз вимоги до працедавця щоб податися на pr по AOS ? Може хто має лінк, щоб почитати про це?
-
Доброго дня. Підкажіть будь ласка. Чи можливо оформити внутрішній паспорт в Канаді, сину 14 років. В тому році я дивилася що можливо замовити , а в цьому році не можу знайти.
-
Тут важливо не тільки (і не стільки) коли доставлять у Торонто, а саме коли його консульство внесе в базу. Я чекаю ще з вересня 2024. :((. І теж Торонто.
-
Достатньо діджітал версії довідки про несудимість для подачі на ПР.
-
Ясно( чекаємо
-
Так,на електронну адресу
-
Дякую за відповідь, чекаємо 😔
-
У нас ще був не виготовлений паспорт сина,тільки сьогодні здвинувся з місця.А здали документи ще 16 грудня.А так би можна було всі одразу замовити
-
Ви заяву також в консульство надіслали?
-
Дякую.
-
Мені десь через 10-12 днів dhl сам вислав трек номер і я відслідковувала. Консульство нічого не писали. Я 2 паспорти вклала в одну посилку і така ж ціна за 2 була. Тепер думаю, що можна було і паспорт доньки докласти, там можна було ще додати паспорт
-
Друзья
-
Я бачила тут посилання на якийсь сайт з оновленнями даними. Так там просто вибірка кількості затребуіаних професій з сайту Indeed. Я от сидю і думаю, ну якось же ті офіцери відбирають? Звідкись вони беруть ті данні? Не думаю, що дивляться на Indeed
-
Підкажіть , у Торонто забирати готовий паспорт в живій черзі? Не потрібно попередньо ловити слот? Дякую
-
Wp до января 2026 Старый паспорт до конца 2026
-
Не потрібно,жива черга
-
Якщо старий wp до дати закінчення паспорту - то без сенсу
12 Jan 2024, 17:45
372269/467015
less than a minute ago